Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğraf yüklemedim mobilden giriyorum nasıl yükleyeceğim yardımcı olur musunuzTesti goremedim canim eklenmemis sarnirim foto
Fotoğrafı sürükle veya tıkla diyor basıyorum basıyorum hicbirsey olmuyor alla allaaa :) şansa bakMesaj yazdigin yerin ustunde fotograf amblemi var canim ona bas galerinden fotografini sec yukle
mobil uygulama değil tarayıcıdan girinFotoğrafı sürükle veya tıkla diyor basıyorum basıyorum hicbirsey olmuyor alla allaaa :) şansa bak
Mesaj yazdigin yerin ustunde fotograf amblemi var canim ona bas galerinden fotografini sec yukl
Merhaba hanımlar tekrardan bugün adetimin üstünden bir buçuk gün geçti :) öğle vakti yaklaşık bir saat önce bu testi yaptım ne diyorsunuz sizce varmıdır birşeyler hayalet çizgi testi yaparken 7. Dakikada belirdi
Yükledim canım bir baksana :)mobil uygulama değil tarayıcıdan girin
7 hadi bilemedin en fazla 8. Dakika da çıktı :) bebe time adlı bir gebelik testi idi birde sabah idrari ile yapmadım bir tane daha aldim onunda sabah idrari ile yapacagim yine aynı olursa ezo baciniz sabahın köründe hastane kapısına dayanır :)))))))
İnşallah inşallahsabah yap daha belirgin çıkar inşallahhhh
Aynen canim sabahta yap sonra git hemen kan ver hatta suan acile kan verebilirsin emin olmak ocon mumkunse insallah kandada cikar7 hadi bilemedin en fazla 8. Dakika da çıktı :) bebe time adlı bir gebelik testi idi birde sabah idrari ile yapmadım bir tane daha aldim onunda sabah idrari ile yapacagim yine aynı olursa ezo baciniz sabahın köründe hastane kapısına dayanır :)))))))
Öyle yapacağım canım. Çocuk istiyorum henüz iki aylık bir denemem var bu ikincisi idi iste zira yeni evlendim 6 ay oluyor acelesi yok belki ama netten biraz baktım bu bebe time için olumsuz yorumlar gördüm bubyuzden sabah idrari ile tekrar için sabahı bekleyeceğim daha sonra hastaneye işte henüz kimseye birşey demedim :)Aynen canim sabahta yap sonra git hemen kan ver hatta suan acile kan verebilirsin emin olmak ocon mumkunse insallah kandada cikar
Rabbim aratmamis be guzel canim hadi hayirlisi insallah vardir.Öyle yapacağım canım. Çocuk istiyorum henüz iki aylık bir denemem var bu ikincisi idi iste zira yeni evlendim 6 ay oluyor acelesi yok belki ama netten biraz baktım bu bebe time için olumsuz yorumlar gördüm bubyuzden sabah idrari ile tekrar için sabahı bekleyeceğim daha sonra hastaneye işte henüz kimseye birşey demedim :)
İnsalalh canısı güzel haberleri yarın size verebilirim insalalhRabbim aratmamis be guzel canim hadi hayirlisi insallah vardir.
Bu testler 0.100 degerde bile silik cıkarıyor siz hiç testlerle kendinizi yıpratmayın bence direk gidin kan verinÖyle yapacağım canım. Çocuk istiyorum henüz iki aylık bir denemem var bu ikincisi idi iste zira yeni evlendim 6 ay oluyor acelesi yok belki ama netten biraz baktım bu bebe time için olumsuz yorumlar gördüm bubyuzden sabah idrari ile tekrar için sabahı bekleyeceğim daha sonra hastaneye işte henüz kimseye birşey demedim :)
Naptin canimİnsalalh canısı güzel haberleri yarın size verebilirim insalalh![]()
Merhaba canım yeni gördüm mesajı bugün ultrason a girdim tam 6 haftalık keseyide gördüm bebegi de çok ufak henuz ama kalp atışını azicikta olsa duydukNaptin canim
Son durumun nedir canım varmı hamilelikÖyle yapacağım canım. Çocuk istiyorum henüz iki aylık bir denemem var bu ikincisi idi iste zira yeni evlendim 6 ay oluyor acelesi yok belki ama netten biraz baktım bu bebe time için olumsuz yorumlar gördüm bubyuzden sabah idrari ile tekrar için sabahı bekleyeceğim daha sonra hastaneye işte henüz kimseye birşey demedim :)