[/img]
cadiarzucadiarzucadiarzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/img]
Canım kayınvalidem eczacı onada gösterdim sanki senin testte 2. çizginin olduğu yer ince değil kalın öyle dağılma olmaz dio bence emin olmak için yarın sabah test al veya kan tahlili yaptır inşallah hamilesindir
resmi gördm canım ben hep tek çizgi gördğm için çifti nasıl bilemem ama inş pozitiftir sonuç tekrarla bakalım ne çıkacak sonuç
cnm aynen böyleydi gördüm sonunda inşallah bu güsel haberi bizle paylaşırsın net leştiginde yenidir gebelik ondan silik çıkar balım hayırlı ugurlu olsun şimdiden çok sevindim senin adına
cnm her çizgi bir olmuyo ben sana ne diyom ben 3tane denedim acabamı die üçüde degişik çıktı siliklik olarakbozuk heralde dedim birhafta sonra ultrasona girdim bebegimin kesesini gördüm inşallah sende böyle olursun biz iki kere kaybettik bebegimizi 3.ye başlıcaz inşallah bizde güzel haberlerimizi paylaşırız burada cnm:CüvCüv:a.s.canım benim çizgi diğer çizgiler gibi değilmiş..senağlama
ama bellide olmaz yinede ben sabah bitane alıp yaparım.içim rahatlar a.s.