İkinci meleğimin hayatımıza geldiği gün....

nuriclal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
75
59
88
34
40. Haftanın içindeydim baya ağırlaşmıştım ama hala doguma gitmeye korkuyordum ilki insanın acemiliğine geliyormuş ikincide herşeyin farkında olunca korktum galiba,, sağlık ocağına gidip ebemle görüşmek istedim karnımdan kontrol etti Bebek Rahime yerleşmiş bugün gelir dediler. Eve gittim kayınvalidem kızım gidelim istersen dedi bende tırsıyorum ya akşama gideriz dedim. Neyse yemekleri yaptım eşimin bütün kıyafetlerini ütüledim hazırladım. Yemeği yedik çaycıda mı içsek dedim yok dediler neyse gittik. Muayene ettiler 5 cm açılmam varmış ama tık sancı yok bende.eşim üzerimi giydirdi kızıma iyi bak dedim ve el sallayarak girdim doğumhaneye ultrasona aldılar. Başımda 5 tane doktor kendi aralarında tartışıyorlar sezeryanmı olsun normalmi diye birisi diyor boyu uzun normal doğurur Bebek kiloluymuş o yüzden normal olmasında şüphede kalmışlar...neyse bi tanesinde dedi açılması var normale alalım duruma göre sezaryene alırız. Beyni meşhur sancı yatağına yatırdılar yanımdakiler kıvranıyorlardı.bende tık yok dua etmeye başladım hadi kızım bana yardım et atlatalım bugünü... Bi yandan Sünni sancıyı bağladılar.birkac saate Pert olmuştum ama sancılarım geldıkçe ıkındım aşagı doğru itekledim bebeğimi... Sonra doktor geldi hadi gidiyoruz aferin annesi harikasın bebeğin geliyor dedi ve çatala gittik... Üçüncü ıkınmamda bebeğimin kafasını gördüm . Bembeyazdı adeta una bulamışlar gibi. Ben ağlamaya başladım onu görünce ,Rabbim Hamdi olsun bana bu duyguyu ikinci kez yaşattığın için dedim doğumhaneye çok yoğundu doktor beni bıraktı o tarafa geri döndü bebeğim üşümüştü titriyordu ve acıkmıştı hemşireden istedim bebeğimi ve o masadayken yatırdı kucağımı iştahlı bi kız... Nasıl emiyordu copur copur. Ne acım kaldı ne sancım o an çektiğim bütün acıyı unutturdu bana şimdi 6 aylık olduk Rabbim bütün hamilelere hayırlısıyla yavrularını kucağına almayı nasip etsin. Tüm isteyenlerde tattırsın bu duyguyu dilerim....

Allah acısıni göstermesin. İllaki hir zorluk yaşıyor insan... Ben de normal doğum yapmak isterdim ama mecburi sezeryan olacağım. Belki de benim icin bu daha hayırlıdır...

Rabbim sizi ayırmasın, yavrularin hayırlı evlat olsun inşallah

Kac kilo dogum yaptiniz acaba benim bebekte iriymis sezeryan mi normal mi olcak belli degil. Dr dogum aninda karar verelim diyor baska bir dr da normali denesen bile sezeryana doner direk sezeryan ol diyor. Cok endiaeliyim o yuzden merak ettim kilosunu
Benim ilk dogumum olcak

Benim bebeğim 4080 doğdu boyuda 54 cm doğdu iri Bebek dediler ama normal daha kolay oldu çünkü kilolu Bebek kendini daha rahat itermiş bence sezaryen olma bi sorun olmadığı müddetçe Allah sağ salim kurtarsın ikinizde

Sen sen ol bi problem olmadıkça sezaryen olma kilolu çocuk daha kolay kayarmış kayınvalidem hep söyler düşünsene rahatça çocuğunu alıp emziremeiosun bile ağrıdan normal olunca hemen ayağa kalkarsın,,, sen bilirsin yinele dualarım seninle.!

allah analı babalı büyütsün inşallah. benimde ikinci gebeligim ama ilki cok zor olmuştu bende buda öyle olur diye cok korkum var ama sizide okudum ikinci daha mı kolay dünyaya geliyor

İkinci bebek kolay olur derler ama insallah kolay gecer insan ilkinde bilincsiz oluyo ama ikincide evdekini daha cok dusunuyorsun Allah sag salim eline almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…