• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci kızıma isim önerisi istiyorum

bende ceren ismini cok begeniyrm
Allah'im nasil ederse ceren koymayi dusunuyrm :) ecrinlede uyuyor

slm kızlar bugün aynı konudan iki tane oldu.arkadaşın konusunu dağıtmak istemedim...ama aynı dertten bende de var.Allah hep böyle dertler versin ama gerçekten isim koyma işi çok zor...

ilk kizimin ismi ecrin.
bazen çok pisman oluyorum ecrin koyduğum için. etraftan birsürü yorumlar alıyorum anlamı kötü diye. halbuki ben Allahın hediyesi diye biliyorum...

şuana kadar teyzem sadece isim önerdi elif zehra diye...benim pek içime sinmedi...siZden de fikir istiyorum ....ecrinle uyumlu kulağa hoş gelen güzel anlamlı bi isim....

Tek kaynak olmaz bence, kılı kırk yararsanız da olmaz tabii ama siz uygun gördüyseniz anlamı odur artık. Sırf laf olsun diye kutsal isim konmaz çocuğa hayatı boyunca tuvalete gitmeyecek mi, başka isim bulamadınız mı bilmemnece gibi (genelde aşağı gördüğü dil olur bu), ahaha aynı (aşağı gördüğü meslek) işi yapar bu çocuk diyen tipler var. İsimle kafiyeli lafları marifetmiş gibi tekrarlamaktan bıkmayan tipleri hiç saymıyorum bile.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-ceylin-isimlerinin-gerçek-anlamları.247739/

Ecrin = Helin
Ecrin = Ekin
Ecrin = Berfin
Ecrin = Ewin (Aşk demek)

size onerebileceğim isimler hem uyumda sağlıyor ilk kızınızın ismine...

Bende ecrin isminin anlami guzel diye biliyodum bnde kizim olursa adini ecrin zeynep vdya azra zeynep koymayi dusunuyorum ebrar nasil kiz kardesimin adi

Zeynep,melek,duru,Elif,hilal ve Zehra.

slm kızlar bugün aynı konudan iki tane oldu.arkadaşın konusunu dağıtmak istemedim...ama aynı dertten bende de var.Allah hep böyle dertler versin ama gerçekten isim koyma işi çok zor...

ilk kizimin ismi ecrin.
bazen çok pisman oluyorum ecrin koyduğum için.etraftan birsürü yorumlar alıyorum anlamı kötü diye.halbuki ben Allahın hediyesi diye biliyorum...

şuana kadar teyzem sadece isim önerdi elif zehra diye...benim pek içime sinmedi...siZden de fikir istiyorum ....ecrinle uyumlu kulağa hoş gelen güzel anlamlı bi isim....
miray . nisa. melisa . bunlar güzel bence :)

Ceylin;Cennete açılan kapı demekmiş.Bence gayette güzel. Onun haricinde Miray veya Mina.

Uyumlu isim tercih etmiyorum ben sevdiğim isimleri yazayım size :)

Ipek, derin , eylül , pelin , Zeynep , Elif , beren

Uyumlu isim koymak istediğinize emin misiniz?
Bence bu iyi bir fikir değill..
Yağmur, damla olabilir.. en sevdiğim isimler

Umay.

Türk mitolojisinde doğumun ve bereketin sembolü. Hamilelerin, doğmuş ve henüz doğmamış çocuklar ile hayvan yavrularının koruyucusudur.Orhun yazıtlarında da ismi geçer.
İsim soranlara hep söylüyorum kimse beğenmiyor ya. :KK53:

Çocuklarınızın ismini birbirine benzer koymayın bence. çok garip oluyor. Arkadaşımın ismi Neslihan, ikizi Batuhan, abisi Oğuzhan. :D İlla da uyumlu olması gerekmiyor bence. Leyla ya da Derya gibi bir isim hoş durabilir.

Back