• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci kızıma isim önerisi istiyorum

Uyumlu olmasını mı istiyosunuz bilmiyorum ama fark etmez diyorsanız Elif Zehra değil de sadece Zehra çok güzel bir isim. Hem anlamı hem de söylerken çok beğeniyorum.

Kardeşlerde uyumlu hoşlanmıyorum o yüzden Mihrimah ya da Nurbanu diyorum. Çok eski usül gelirse bunlar Sare de çok güzel isim.

bende klasikcilerdenim sanırım :-)
favorilerim ; zeynep,kübra,elif,tuğba .. :KK37:

Ben o arkadasa da yazdım sizede yazmak istedim ben melek ve Meryem isimlerini çok severim Allah nasib ederde bir kızım olursa Meryem melek koyucam (2 isimli olucak vaz geçemedim 1 sinden :) )

Ecrin ceylin
Ecrin ceren bunlari sevdim bn arkadaslar guzel bulmus bana kalirsa lorin koy kizinin adini aydinlik.demek ama kurtce isim diye istemezsin belki tercih meselesi

uyumlu isim sevmiyorum bende
Elif , Zeynep severim daha popüler dersen Esila da güzel bir isim bence

çok güzel fikirler var herkese cook teşekkür ederim...derin ismi biraz kafama.yattı gibi :)

Bir gün bir kızçem:KK68: olursa adını Samira koymak istiyorum.. Nasip olur inşallah..

Sizin içinde cemre olarak düşündüm ama bilemedim beğenirmisinizo_O
Başka beğendiğim isimlerde var mesela Zeynep çoookk severim ama Ecrine uyumlu olmasını istediğiniz için aklımdaki sıralamıyorum şimdilik..

ne kadar ilginç isimler çıkmış ya? benim burada hiç bilmediğim çok isim var.

kafiyeli olsun istiyorsan,

selin, pelin, aylin, elçin, derin olabilir.

Back