Hadi ya bak haklisin bu konuda biraz bastirmk gerek :) yarin gidince bu konuyu bi bastiralim. Kromozom analizi 1haftada cikarmis. Genetik 1ay i bulur dediler embriyo kromozom analizi de ayni 1ay fln dedilerAyrica tahlil sonuclari 15 gunu gecmez aramizda kalsin sıkīstirirsan erken cikarirlar aramizda kalsinaborta yapilan 1 ay surebilir ona bisey demiyim
Anladim cnm abart olack o zmn iste yarin. Ya hersey normal gorunuosa nie oluo acaba ya bize dr dedi ki pihtilasman cok az ama anlik bi kilcal damar tikansa bile etkiler dedi belki boyle cok gizli ayrintida saklidir . Bi de forumlarda okudum ummu subyan fln diolar cnm acaba oyle bise mi.
ya adini hatirlarsan cok sevinirjm ya. Bn sifa da perinatoloji de prof.dr serkan guclu die bi dr.
Ya oyle bisey degil mutlaka bi sebebi var yada ne biliyim daha vakti gelmemis heralde ama sonuc yikim oluyo iste. Yine de dua ediyorum belki birden kalbi ativerir tutunur bana diye ama oyle olma ihtimali de dusuk bnu da biliyorumuf iste. Kromozom analizi 1 hafta dogrudur genetik test trombofili ise ki tahminimce odur 15 gunu gecmemesi lazim. Embriyo surebilir kulturu uzun cunku. Ben burda bi genetik merkezinde calisiyodum 1 yil oncesine kadar. Doktorun ismini hatirladigim an yazicam sana ama seni yonlendirdikleri doktor da iyi bi doktor ilgili diye biliyorumHadi ya bak haklisin bu konuda biraz bastirmk gerek :) yarin gidince bu konuyu bi bastiralim. Kromozom analizi 1haftada cikarmis. Genetik 1ay i bulur dediler embriyo kromozom analizi de ayni 1ay fln dediler
Benim dedigim doktor Altuğ koc olmasi lazim simdi ege dogumevine gecmis galiba. Ama ataturk eah kaan savasoglu da iyi diye hatırlıyorum. Bunlar genetik uzmani sadece sen yine o perinatologu birakma bu doktorlar tek basina yardim edemez cunku..Hadi ya bak haklisin bu konuda biraz bastirmk gerek :) yarin gidince bu konuyu bi bastiralim. Kromozom analizi 1haftada cikarmis. Genetik 1ay i bulur dediler embriyo kromozom analizi de ayni 1ay fln dediler
Önce son bir kez başka bir doktora daha gideceğim, olmadı özele gitmekten başka çare kalmıyor.İnşallah birdaha bu üzüntüyü yasamaz ve sorun ne ise halledip yavrunuza kavuşursunuzCnm sn nerde yasiyosun. Ii arastir doktoru bazilari icin gercekten klasik gelio onlara cunku gunde kac kere karsilasiolar o yuzden bizi anlamiolar. Ozel e git bnce cnm . Ihmal etme . Gerejen neyse yapilsin istiorum de . Bn kurtaj i daa onceden beri gittigim dr yaptircm . Pazartesi gun ki testleri bu dr bize bi prof hocasini onerdi ona gittik o istedi
Sız varya harikasınız harika.Söylediğiniz bütün testleri not aldım.Pınar hanıma da baktım bu hafta dolu ama takip edip boş gününü yakalar yakalamaz randevu alıcam.Bu konularda biraz bilinçsizim maalesef, doktor ne derse he diyorum.Allahtan sizin gibi insanlar varda hayrina bize yol gösteriyor.Tekrar çok ama çok teşekkür ederim.Evet bi onceki konuda okumustum ramazan beye gitmistiniz sanirim. Ben size eger bezmialeme gitmek istiyosaniz pinar ozcan a randevu almanizi oneririm kendisi yapilmadk test birakmadi bende fertilite uzmaniymis. Ayrica sizde istemedigi testleri talep edebilirsiniz. Kromozom analizi trombofili paneli smear hsg ve hormon testlerinin yapilmasi gerekiyor. Veya kanunii eah da genetik uzmani elif hanim vardi hala ordaysa gidin bi konusun cok iyi bi doktordur o da sizi yonledirir 4 dusuk cok fazla arastirm yaptirmadan hamile klmayin bence yıkımın büyüklüğünü biliyorum.
Bizz birbirimizin halinden anliyacaz baska caremiz yok. Insan yasamadan bilemiyo malesef benim avantajim bu tarz bi yerde calismistim az cok fikrim var konu hakkinda. Allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda guzel haberlerimizi de paylasiriz insllah. Bu arada bezmialem de doktorlar ayda bi hafta donusum yapiyo pinar hanim haftaya gebe klinigine bakicak 3 hafta sonra klinige doncek. Bi uc hafta sabrediceksiniz. Bi de her gece 12 gibi kontrol edin randevular cok cabuk doluyo cunku.Sız varya harikasınız harika.Söylediğiniz bütün testleri not aldım.Pınar hanıma da baktım bu hafta dolu ama takip edip boş gününü yakalar yakalamaz randevu alıcam.Bu konularda biraz bilinçsizim maalesef, doktor ne derse he diyorum.Allahtan sizin gibi insanlar varda hayrina bize yol gösteriyor.Tekrar çok ama çok teşekkür ederim.
Bunu öğrendiğim çok iyi oldu.Bir hafta sonra regli olacağım.Olmadı adetim bittikten sonra giderim sizede buradan haber veririm.Sizin ne güzel testleriniz temiz cıkmış.Bildiğim kadarıyla sebepsiz düşük deniyor buna ve eninde sonunda bebek sahibi oluyorsunuz.Allah bu aciyı birdaha yaşatmasın.Tekrar teşekkür ederim :)Bizz birbirimizin halinden anliyacaz baska caremiz yok. Insan yasamadan bilemiyo malesef benim avantajim bu tarz bi yerde calismistim az cok fikrim var konu hakkinda. Allah yardimcimiz olsun en kisa zamanda guzel haberlerimizi de paylasiriz insllah. Bu arada bezmialem de doktorlar ayda bi hafta donusum yapiyo pinar hanim haftaya gebe klinigine bakicak 3 hafta sonra klinige doncek. Bi uc hafta sabrediceksiniz. Bi de her gece 12 gibi kontrol edin randevular cok cabuk doluyo cunku.
Rica ederim herhangi bi sorunuz olursa elimden geldigince yanitlatim. Amin insallah cok zor bi durum. Sebepsiz olmasi hem iyi hem kötü tekrarladikca yipraniyosunuz bi sebebi de yok onlem alamiyosunuz. Su pitpitlari bi duyabilsem dunyalar benim olacak. Guzel haberlerde gorusmek uzereBunu öğrendiğim çok iyi oldu.Bir hafta sonra regli olacağım.Olmadı adetim bittikten sonra giderim sizede buradan haber veririm.Sizin ne güzel testleriniz temiz cıkmış.Bildiğim kadarıyla sebepsiz düşük deniyor buna ve eninde sonunda bebek sahibi oluyorsunuz.Allah bu aciyı birdaha yaşatmasın.Tekrar teşekkür ederim :)
Aynen cnm herseyin vakti var mutlaka biz elimizden geldigince ugrascz ve dua etcz . Rabbim de ins nasip eder inanalim. Bnm de bugun gidene kadar acaba jalp atisi baslamis midir die umudum vardi ama iste ama nasip olmadi kurtaj oldu bugun su an biraz agri var . Oo genetik merk.de sen baya bilinclenmisindir bu konuda . Evet bizim dr iyiymis baya ve de cok mutevazi bi insanYa oyle bisey degil mutlaka bi sebebi var yada ne biliyim daha vakti gelmemis heralde ama sonuc yikim oluyo iste. Yine de dua ediyorum belki birden kalbi ativerir tutunur bana diye ama oyle olma ihtimali de dusuk bnu da biliyorumuf iste. Kromozom analizi 1 hafta dogrudur genetik test trombofili ise ki tahminimce odur 15 gunu gecmemesi lazim. Embriyo surebilir kulturu uzun cunku. Ben burda bi genetik merkezinde calisiyodum 1 yil oncesine kadar. Doktorun ismini hatirladigim an yazicam sana ama seni yonlendirdikleri doktor da iyi bi doktor ilgili diye biliyorum
ALtug bey i duydum sanki cnm yabanci gelmio kukagima . Bunlara da bi danisirz sonuclara gore genetik sonuclari bakalim gelsin de. Tskler cnm yaBenim dedigim doktor Altuğ koc olmasi lazim simdi ege dogumevine gecmis galiba. Ama ataturk eah kaan savasoglu da iyi diye hatırlıyorum. Bunlar genetik uzmani sadece sen yine o perinatologu birakma bu doktorlar tek basina yardim edemez cunku..
Amiinnn cnm insallah ya . Rabbim isteyen herkese nasip etsinn. Sana da nasip etsin sıkinti yasatmasin. Bnce sen ozel e bi git cnm ya bilmiorum ama daa rahat edersin ve yonlendurmeleri de daa ii olurÖnce son bir kez başka bir doktora daha gideceğim, olmadı özele gitmekten başka çare kalmıyor.İnşallah birdaha bu üzüntüyü yasamaz ve sorun ne ise halledip yavrunuza kavuşursunuz
Cnm foruma da yazdim ama ismimi nasil eklioruz. Bi de ne okunck nasi olck.KIZLAR EVLAT SAHİBİ OLMAK İÇİN DUA EDİYORUZ
LİSTEMİZ 27 TEMMUZ A KADAR AÇIK
DAHA SONRA KAPALI OLACAK.
TOPİĞİMİZİN İLK SAYFASINDA DUADAN SONRA HAMİLE OLANLARIN İSİMLERİ VAR.
SIZLERE UMUT OLSUNLAR İNŞALLAH.
BUYRUN SAYFAMIZA...
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hz-ibrahimin-duasi-evlat-sahibi-olmak-icin-okuyoruz.791103
Rabbim duyursun hepimizi de paylasalim burda birbirimizle insallahh :) cnm bi de bugun bn rahim filmini sordum da hamile kalamayanlar da cekilio o sanirim dedi hemsireRica ederim herhangi bi sorunuz olursa elimden geldigince yanitlatim. Amin insallah cok zor bi durum. Sebepsiz olmasi hem iyi hem kötü tekrarladikca yipraniyosunuz bi sebebi de yok onlem alamiyosunuz. Su pitpitlari bi duyabilsem dunyalar benim olacak. Guzel haberlerde gorusmek uzere
Yok düşük sayisi fazlaysa yine cekilmesi gerekiyo diye biliyorum. Ilk dusukte hicbisey yapmiyolar olur diyolar. Daha cok rahim seklini gormek icin cekiliyo dusuklerde hamile kalamayanlarda yumurta kanallarina falan bakiyolar ama tabi hsg de toptan goruyosun ben sadece rahmime yada kanallara bakiyim olmuyo. Cok gecmis olsun. Insallah guzel haberlerde karsilasiriz artik.Rabbim duyursun hepimizi de paylasalim burda birbirimizle insallahh :) cnm bi de bugun bn rahim filmini sordum da hamile kalamayanlar da cekilio o sanirim dedi hemsire
Anladim cnm cok saol verdigin bilgilerden dolayi cnm ya . Insan bi yol bi akil istio gercekten burda birbirimize faydali oldugumuza inaniorum. Aminn ins guzel haberlerde yazisirizYok düşük sayisi fazlaysa yine cekilmesi gerekiyo diye biliyorum. Ilk dusukte hicbisey yapmiyolar olur diyolar. Daha cok rahim seklini gormek icin cekiliyo dusuklerde hamile kalamayanlarda yumurta kanallarina falan bakiyolar ama tabi hsg de toptan goruyosun ben sadece rahmime yada kanallara bakiyim olmuyo. Cok gecmis olsun. Insallah guzel haberlerde karsilasiriz artik.