• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci kez dış gebelik şüphesi!!!

Kirmizi1710

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
100
36
28
28
Kızlar şu an bu yazıları ağlayarak yazıyorum. Çok çaresiz durumdayım. Bebek için klomen progestan tedavisi görüyorum. Dün akşam aniden gaz sancısı gibi ağrım tuttu ve bu gün içerisinde çok şiddetlendi. Akşam hastaneye gittik. Diğer konularımdan da bilindiği üzere adada yaşıyorum ve büyük bir hastanemiz yok sağlık ocağı gibi ufak bir hastane var. Bebek için tedavi görüyorum dediğim için ilaç vesaire yapılamadı. Sadece gebelere de takılan ağrı kesici bir serum taktılar. Bu sizi rahatlatır dediler. Ve sabah gitmem için karada olan büyük hastaneye sevk ettiler. Doktor dış gebelikten şüphe etti. Daha önce de geçirdiğim için geçirme olasılığınız yüksek dedi. Ben kendimi çok umutlu güzel haberlere hazırlıyordum. Hep Rabbim hayırlısıyla ver hayırlı değilse nasip etme diyordum. Şimdi de öyle bol bol dua ediyorum ama içim hiç rahatlamıyor. Lütfen bana yardımcı olun daha önce hiç böyle gaz sancısı ile gidip normal hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bir de adetime henüz 11 gün var sizce yarın kanda belli olur mu? Çok korkuyorum lütfen bol bol dua edin sonuçlarım istediğim gibi gelsin😔😔

Beta hcg bakmadan mı şüphelendiler. Tabi ki kanda belli olur.

Klomen ne zaman kullandınız en son uzerinden kaç gün geçti?

Adete 11 gün varken ve beta bile bakılmamışken nasıl dış gebelikten şüphelendiler? Hadi gebelik var diyelim bu kadar erken bir dönemde o dış gebelik bile olsa zaten ağrı yapmaz ki

Adete 11 gün varken ve beta bile bakılmamışken nasıl dış gebelikten şüphelendiler? Hadi gebelik var diyelim bu kadar erken bir dönemde o dış gebelik bile olsa zaten ağrı yapmaz ki
Benim ilk gebelikte de daha yedi sekiz günlükken belli olmuştu. hastaneye ağrı ile gitmiştim ve dış gebelik olduğu çok sonra anlaşıldı. Bu kez çok çok erken evet ama yine de çok korkuyorum çünkü gerçekten çok zor bir süreç.

Aynen beta bakılmadı. Çünkü onu dahi alabilecek bir hastane yok. İnşallah yarın sonuçlanır.
Kesinlikle kanda düzensiz artış olmadan telaşlanmayın üzülmeyin lütfen. Ayrıca o ağrıyı sızıyı yapacak kadar beta olmaz regle 11 gün kala mümkün değil.

Kesinlikle kanda düzensiz artış olmadan telaşlanmayın üzülmeyin lütfen. Ayrıca o ağrıyı sızıyı yapacak kadar beta olmaz regle 11 gün kala mümkün değil.
İnşallah dediğiniz gibidir. Tekrardan aynı süreci yaşamaya hiç gücüm yok. Yarın güzel haberler almak istiyorum. Zaten eğer ağrım çoğalırsa bu gün deniz ambulansı ile karşıya geçirecekler. Belki bu gece de öğrenebilirim.

Progestan gaz yapmıştır. Tüp bebekte bana da aşırı yapmıştı. Hamile değildim o zaman. Sonra hamile kalınca kullandım sorun çıkarmadı.
Gerçekten mi? Ama gazda çıkartamıyorum özür dilerim bunu yazdığım için ama sadece boş sancısı var. Geçen ay da kullanmıştım hiç böyle yapmamıştı. İnşallah dediğiniz gibi ilaçtan olur yaa.

Gerçekten mi? Ama gazda çıkartamıyorum özür dilerim bunu yazdığım için ama sadece boş sancısı var. Geçen ay da kullanmıştım hiç böyle yapmamıştı. İnşallah dediğiniz gibi ilaçtan olur yaa.
Tamam çıkartamadığınız için işte. Ben tutamıyodum afedersiniz. Esimle ayrı yatıyoduk valla geceleri. Telaşlanmayın. Önemli olan kan sonuçları.

Benim ilk gebelikte de daha yedi sekiz günlükken belli olmuştu. hastaneye ağrı ile gitmiştim ve dış gebelik olduğu çok sonra anlaşıldı. Bu kez çok çok erken evet ama yine de çok korkuyorum çünkü gerçekten çok zor bir süreç.
Canım endişeni anlıyorum ama şu an belli olması mümkün değil üzme kendini. Düşük olan gebeliğimde benim de dış gebelik şüphem vardı. Korkunu anlayabiliyorum. Progestan içerikli ilaçlar gaz yapabiliyormuş. Ben de duphatson kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesi sonrası çok gaz sancım oluyor. Mutlaka takipte ol temkinli ol ama kendini de çok yıpratma. Umarım gebelik vardır ve sağlıklıdır

Canım endişeni anlıyorum ama şu an belli olması mümkün değil üzme kendini. Düşük olan gebeliğimde benim de dış gebelik şüphem vardı. Korkunu anlayabiliyorum. Progestan içerikli ilaçlar gaz yapabiliyormuş. Ben de duphatson kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesi sonrası çok gaz sancım oluyor. Mutlaka takipte ol temkinli ol ama kendini de çok yıpratma. Umarım gebelik vardır ve sağlıklıdır

Sabah gideceğiz işte hastaneye kan vermek için inşallah vardır ve sağlıklıdır. İnşallah sizde bir an önce hayırlısıyla bebek haberi alırsınız ♥️

Back