- 7 Şubat 2021
- 100
- 36
- 28
- 28
- Konu Sahibi Kirmizi1710
Kızlar şu an bu yazıları ağlayarak yazıyorum. Çok çaresiz durumdayım. Bebek için klomen progestan tedavisi görüyorum. Dün akşam aniden gaz sancısı gibi ağrım tuttu ve bu gün içerisinde çok şiddetlendi. Akşam hastaneye gittik. Diğer konularımdan da bilindiği üzere adada yaşıyorum ve büyük bir hastanemiz yok sağlık ocağı gibi ufak bir hastane var. Bebek için tedavi görüyorum dediğim için ilaç vesaire yapılamadı. Sadece gebelere de takılan ağrı kesici bir serum taktılar. Bu sizi rahatlatır dediler. Ve sabah gitmem için karada olan büyük hastaneye sevk ettiler. Doktor dış gebelikten şüphe etti. Daha önce de geçirdiğim için geçirme olasılığınız yüksek dedi. Ben kendimi çok umutlu güzel haberlere hazırlıyordum. Hep Rabbim hayırlısıyla ver hayırlı değilse nasip etme diyordum. Şimdi de öyle bol bol dua ediyorum ama içim hiç rahatlamıyor. Lütfen bana yardımcı olun daha önce hiç böyle gaz sancısı ile gidip normal hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Bir de adetime henüz 11 gün var sizce yarın kanda belli olur mu? Çok korkuyorum lütfen bol bol dua edin sonuçlarım istediğim gibi gelsin