• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci kez anneliğe hazır miyiz..?

ruzgaralininannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2013
110
53
48
Merhaba..
Ben duygu 2012 ağustos annesiyim.26 aylık bal gibi bi oglusum var.28 yaşındayım.eşimin ısrarları sonucu bu ay korunmayı bırakıp ikinci kez anne-baba olmaya adayız.kendi adıma hep tek çocuk yeter dusuncesindeydim ancak hem kocamın bi kez daha baba olma isteği hem oğlumun tek büyümemesi düşüncesiyle hemde tam zamanı doğurur bi tane daha geç kalmadan duyumlarıyla çıktım yola.rabbim utandirmasin sağlıklı sıhhatli bi evladımız daha olsun inşallah..
Bu süreçte sizlerle bol bol paylaşimlar yapalım istedim birbirimizi yanlız bırakmayalım..haydi herkez adına bol şans :-)

Merhaba..
Ben duygu 2012 ağustos annesiyim.26 aylık bal gibi bi oglusum var.28 yaşındayım.eşimin ısrarları sonucu bu ay korunmayı bırakıp ikinci kez anne-baba olmaya adayız.kendi adıma hep tek çocuk yeter dusuncesindeydim ancak hem kocamın bi kez daha baba olma isteği hem oğlumun tek büyümemesi düşüncesiyle hemde tam zamanı doğurur bi tane daha geç kalmadan duyumlarıyla çıktım yola.rabbim utandirmasin sağlıklı sıhhatli bi evladımız daha olsun inşallah..
Bu süreçte sizlerle bol bol paylaşimlar yapalım istedim birbirimizi yanlız bırakmayalım..haydi herkez adına bol şans :-)

ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ÖZELLİKLE KARDEŞ OLAYINI...ANNE BABADAN SONRA TEK DAYANAK KARDEŞ..BİZDE BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ UMARIM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI ÇOCUK NASİP EDER ALLAH..SANADA BOL ŞANS :)

benimde 13 aylık oğlum var ve tekrar hamileyim kendimi aslında hiç hazır hissetmiyorum oğlum çok düşkün bana bi yandan belki kardeşi olursa onunla oynar beni bırakır diye ümit ediyorum en çok eşim istedi araları fazla uzak olmasın beraber büyüsünler diye valla ne bilim hayırlısı böyleymiş diyorum sürpriz oldu bana emzirdiğim için adet olmuyordum yumurtalıklar yavaşlamıştı iyice birden haberi alınca şaşırdım Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar kardeş candır oğlumda artık yanlız olmayacak inşallah :)

ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ÖZELLİKLE KARDEŞ OLAYINI...ANNE BABADAN SONRA TEK DAYANAK KARDEŞ..BİZDE BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ UMARIM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI VE SAĞLIKLI ÇOCUK NASİP EDER ALLAH..SANADA BOL ŞANS :)
Tsk ederim canim hepimize bol sans..insallahh sende bi an evvel o guzel duyguyu tadarsin.habersiz koyma bizide ;)
benimde 13 aylık oğlum var ve tekrar hamileyim kendimi aslında hiç hazır hissetmiyorum oğlum çok düşkün bana bi yandan belki kardeşi olursa onunla oynar beni bırakır diye ümit ediyorum en çok eşim istedi araları fazla uzak olmasın beraber büyüsünler diye valla ne bilim hayırlısı böyleymiş diyorum sürpriz oldu bana emzirdiğim için adet olmuyordum yumurtalıklar yavaşlamıştı iyice birden haberi alınca şaşırdım Hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar kardeş candır oğlumda artıkyanlız olmayacak inşallah :)
Ayy masallah size o zaman..:) senin ikinci melegin sabirsiz cikmis hemen gelmek istemis saglicakla kucaginiza alin ins canim.darisi basimiza o zaman bnmde oglusum abi olsun :))

maasallah ınsll bısde dusunuyoruz oglusum 15 aylık ıknncıyı ıstyrus rabbım nasıp eder ınsl bu ay umuıtlıys regl gunum gectı ve olmadım daha hayırlısı ınslll

Oo hadi inşallah güzel haberler alın.. :-) ne kdr geçti?
:( oncelıkle hayırlı cumlar bu ay cok garıb seyler var bende ayın 3 de olucakrımm 14 gun gectı halen olmadım bır umutla beta da baktırdım ama negatıf cıktı nedndır bılmıyorum yaaa 3 sene once regl geceldı am abu kdr degılll :(

Benimde 29 aylik oglum var oglum cok yaramaz 2 ay oncesine kadar kesinlikle yapmam bi cocuga daha bakamam diyodum ama su an ilki gibi cok istiyorum oglum cok yanliz buyuyo olum var kalim var birimiz olse kardesiyle birbirlerine destek olcaklar benim ablam iyiki varmis bana ablalik degil annelik yapti cunku dusundum oglumu bu hayatda yanliz birakmak ona yapacagm en buyuk haksizlik olcak buna benim hakkim yok kendi rahatimi dusunup ogluma kotuluk yapamam dedim ve girdim bu yola rabbim hayirlisiyla cumlemize nasip etsin hapla korundum 2 yil bu ay biraktim bakalim artik nezaman olursa

Merhaba benim 7 yaşında bir oğlum var ve şu anda da 10 haftalık hamileyim. Hazır mıyım? Çok istedim ama hazır değilim. Daha doğrusu korkuyorum. İki çocukla birden başa çıkabilir miyim korkusu var. Ama oğlumun kardeşi olsun, hayatta ona arkadaş olsun, birbirlerine destek olsunlar diye olmasını çok istedim. Şimdi içimde küçücük kalbi pıt pıt atan o minicik can daha kucağıma almadan kokusunu duymadan annesi olduğumu hissettiriyor. İnşallah doğduktan sonrasında da bu endişelerim yersizmiş derim. Allah isteyen herkese en kısa zamanda versin bebişini... :)

Back