ikinci kez anne olmak istiyorum.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ben ikinci kez anne olmak istiyorum...bunun için 2 yılımı verdim.ama sonuç yok alamadım.......benim gibi olanlar ve sonradan ikinciyede hamiş kalanlar desteklerinizi bekliyorum...benim umudum varmı sizcee

2 yıl boyunca nasıl korunmuştun? onunla alakası olabilir

canım benim bir tane bile yok sadece sana destek olmak için geldim rabbim tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat daha nasip eder kız üzülme sende bir tane var biz daha birini bile tutturamadık :)

2 yıl boyunca nasıl korunmuştun? onunla alakası olabilir

canım ben spiralle korundum.her yıl kontrole gittim.ama 3 ay evvel rahim filmi çektirdim hani acaba zararı oldumu diye ama temiz çıktılar.her iki tüpte açık..

larencim seninle aynı durumdayız bende 2.yi isatiyorum 1.5 yıldır olmuyor bende spiralle korundum ama bana drum daha önce cocugun oldugu için şansın coook fazla dedi sen ilk için tedavi oldunmuydu canım

doğacım benim kader arkadaşım....dr banada aynısını dedi.senin çocuğun olduğu için şansın daha fazla.o yüzden seni kaçırmak istemem dedi.bana referans olacaksın diyede şaka yapıyordu.o yüzden bu ay çok ümitliydim.ben 8 ay olmayınca gebelik dr. gittim ilk üç ay (birer ay arayla dinlenme süresi verdi dr) klomen kullandım çatlatma iğnesiyle.gebelik oluşmayınca dr um rahim filmi istedi hani spiralden dolayı herhangi bişe oluşmuş mu diye temiz çıktı...sonra iki ay deneyin rahim filminden sonra kendiliğinden gebelik oluşur diye..bekledik yok!! sonra işte bu ay gonal f kullandım hergün yumurta takibim vardı 19 mm olunca çatlatma iğnesi 36 saat sonra ilişki sonra gün aşırı ilişki.....ve dün yine hüsran..işte canım böyle..sen tedavide hangi aşamadasın.bende ve eşimde hiç bir sorun yok yani bilinebilecek sorun....

ilk çocuğumda tedavi olmadım canım.evlendim 3 ay sonra hamile kaldım.çekilecek günüm varmış.eşim çok sevinmişti anlatamam.mevlütler okuttu,adaklar kesti.ben anlamadım ne var bunda bu kadar büyütecek falan dedim.itiraf ediyorum çok ta güldüm...allah işte böyle yapar..şimdi o stresi ben çekiyorum...

benim 3. ayım klomenle canım benim bu ayda olmazsa gonalfye geçicez eşimin sorunu yok bana dr pkossun dedi anlamadım valla ilkini tedavisiz hamiş kaldım bu olmuyor arkadaslarım hep 2.yi dogurdu benimde moralim bozuluyo tabi.aslında bizi bu stres engelliyo bence kafana fazla takmamamya çalış (diyene bak :))))))))))kelin ilacı olsa.:))))))))))))

bende ilk cocuktan sonra aman aman bidaha cocukmu asla demiştim cok büyük konuştum ne bilirdim sonra böyle cocuk hasretiyle yanacağımı dediğin gibi çekilecek günümüz varmış bitanem.

bende öyle demiştim çok yorulmuştum kızımda ....ama şimdi olursa 3 tane doğuracam diyorum:)

bende ilk cocuktan sonra aman aman bidaha cocukmu asla demiştim cok büyük konuştum ne bilirdim sonra böyle cocuk hasretiyle yanacağımı dediğin gibi çekilecek günümüz varmış bitanem.

oğlumun doğumundan sonra aynı şeyi bende dedim. şimdi 3 senedir ikinci bir yavrumuz olması için uğraşıyoruz. şimdi iki gözüm iki çeşme bir kez daha anne olmak için Rabbime yalvarıyorum. Rabbim duyar sesimizi inşallah.senağlama

Bende aynı durumdayım arkadaşlar bende tam 3 yıldır ikinci için uğraşıyorum ama olmuyor.
bu ay klomen denedik ama bakalım.İnanın bebek kokusunu özledim emzirmeyi özledim bebek reyonlarında bile gezerken bir acayip oluyorum.

konuyu görünce laren dödü zannettim arkadaşımız çok üzülüyordu bebeği olmuyor diye uzun zamandır sitede göremiyorum şimdi konuyu görünce döndü zannettim larencim umarım çok çok iyisindir umarım kafaya takmaktan vazgeçmişsindir,umarım hamişsindir inşallahhhhhhhhh

benim 3. ayım klomenle canım benim bu ayda olmazsa gonalfye geçicez eşimin sorunu yok bana dr pkossun dedi anlamadım valla ilkini tedavisiz hamiş kaldım bu olmuyor arkadaslarım hep 2.yi dogurdu benimde moralim bozuluyo tabi.aslında bizi bu stres engelliyo bence kafana fazla takmamamya çalış (diyene bak :))))))))))kelin ilacı olsa.:))))))))))))

bende aynı dert var malesef arkadaşlar bende ilk çocuğumda 3 ay sonra hamile kaldım 5 yıl siprel kullandım 2 ay önce çıkarttırdım ama henüz herhangi birşey yok bende çok istiyorum yaşım oldu 33 bundan sonrada herşey daha da zorlaşıyor sanırı yaş itibariyle :-(((

Arkadaşlar bu topikte hamile kalan var mı?varsa umut olun..bilgilendirin bizi :(

Back