İkinci kez Anne olmak istiyorum😔

Her yumurtlama günü başlayıp adet olana kadar karnım 7 aylık hamile gibi şişiyor..Sonrası iniyor.Burada bir kliniğe gittim normal ultrasonla baktı..Gittiğim gün yumurtlama günümdü..Ayarlamadığımız halde öyle dek geldi..Herşeye çok güzrl dedi.Birtane olmuş ikincisi neden olmasın dedi..Ee dedim olmuyo onun için geldim..Kilo vermen lazım.Bakması gereken kanların yüzde 70ne bakmadı.Ve istediğimiz kiloya gel ozamsn tekrar gel dedi..Doktora gittim kilo ile ilgili kanlar normal ama benim göx kararıyor,baygınlık hissi geliyor yemek yesemde yemesemde.

Allah inşallah kalbinize göre verirBenim yakın tanıdığımında hiç çocuğu yoktu olmuyodu..Çok kilosu olmamasına rsğmen doktor kilo vermen lazım dedi.Çok kilo verdi zayıfladı 2 tüp bebek yapıldı olmadı..Maddi manevi çok yıprandı..Daha sonra demekki anne olmak nasibimde yokmuş dedi..Tedaviyi bıraktı..5-6 sonra kendiğinden hamilr kaldı..Üstelik ilk çocuk doğduktan birbuçuk sene sonra tekrar doğal yolla hamile kaldı..Kilodan çocuk olmaz diyen hiçkşmse samimi gelmiyor.Kilo sadece hamilelik sürecinde sıkıntı tansiyon şeker vs..Ama kesin nedeni değil..Açıkcası Allah nasip edecekse bişeyler bahane oluyor..Kimine doktor,kimine kilo vermek,kiminede alternatif tıp,bitki kürleri vs..

Insallah en kisa zamanda bir daha anne olursunuz rabbim nasip eylesin size tek diyecegim yurt dışında bazen doktorlar herşeye normal diyor,size tavsiyem türkiyeye gidince birde doktora tahlillerinizi yaptırın içiniz dahada rahat olur. Bende yurt dışındayım fıtık çıktı bende ilerleyen zamanda burdaki doktorlala görüşüp sonrasında yzzįn türkiyeye gidince burde orda bakılacam Insallah içim rahat etmesi için belki daha farklı bir tedavi õnerirler diye.

Amin inşallahÖyle yapayım türkiyede bi bakılsın ne var ne yok bende.Faydası olur inşallahEabbim sizede şifa versin inşallah

Seconder infertiliteyi araştırıp okuyun. Tsh ve insülin direncinize baktırın bu 2si de engel olabiliyor. B12 dvit e vit çoklu kompleks takviye kullanın.

İnşallah...Yani hamile kalmadan önce 50 kiloydum doğuma 70 ile girdim sonra da veremedim. Üstüne biraz daha aldım. Ne kan değerlerimde ne tansiyon, ne şeker ne de hormon değerlerimde bir sıkıntı yok. Aşılama süreci boyunca da bir kere dahi kan almaya gerek duymadı doktorum. Sadece ultrasona bakan asistan doktor biraz kilo mu versen dedi. Yumurtaların saklanıyor gibi dedi. Ama yumurtalarım iğne değil sadece ilaçla büyüyor. Son aşılamamda sağ da 14 solda 13 tane gelişti. Ama işte olmayınca da olmuyor.

Stres etkiliyor olabilir biraz zaman verin kendinize
Doktora gitmişsiniz bir sorun yok denilmiş
Kilo verme spor gibi şeylere çekin odak noktanızı hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Aynen öyle olmayınca olmuyor..Neler denedim neler anlatamam..İyi bir doktora dek gelmek lazım yada herşey nasip diyorum..

Seconder infertiliteyi araştırıp okuyun. Tsh ve insülin direncinize baktırın bu 2si de engel olabiliyor. B12 dvit e vit çoklu kompleks takviye kullanın.
Tamam teşekkür ederim..tiroid 1.8 insülün normal çıktı.Bahsettiğin vitaminleri kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…