- 27 Mayıs 2023
- 68
- 22
- 26
- Konu Sahibi zeynep3465
Merhabalar öncelikle bu konuyu benim gibi olanlar için birbirimize destek olmak amacıyla açıyorum. Çünkü gerçekten artık ne yapacağımı bilmiyorum belki benim gibi yaşamış olanlar umut olur birbirlerine. 5 yaşında bir oğlum var. Rabbime şükürler olsun. Bir kardeşi olsun istedik evde çok sıkılıyor bizimle ve hep kardeşi olan çocukları görünce soruyor bizim evde de bebek olsun diyor. İşte bizde artık zamanı geldi diye düşündük. Ama oğlumda çok sağlıklı güzel bir gebelik geçirmeme rağmen ikini gebelik kendiliğinden düşük ve 2 zorunlu kürtajım oldu. Bebeğin kalp atışı durduğundan. Genetik ve kan pıhtılaşma testini yaptık. Pıhtılaşmada kan sulandırıcı kullanmama rağmen son hamileliğim yine kürtajla sonlandı maalesef. Doktorum bir sorun olmadığını hamile kalabildiğimi bir daha ki gebelikte günde iki kere iğne olmam gerektiğini söyledi. Kafam çok karıştı. 3 ay korun sonra coraspirinle tekrar başlayalım dedi. Rahim filmi ve hormon testlerini falan sordum hiç bir şey yapmayacak mıyız diye. Gerek olmadığını söyledi. Aramızda benim gibi yaşayanlar var mı. Artık ne yapacağımı gerçekten bilemiyorum. Çok üzgün ve yorgunum. Bir daha hamilelik fikri beni çok ama çok korkutuyor. Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah