İkinci evlilik ve çocuk

Ben genel olarak evlilikle ilgili tüm görüşmelerimde böyle oluyorum. Sadece bu kişiyle ilgili değil yani. Hem yeni bir hayat kurmak hayatıma hareket renk gelsin istiyorum hem de aşırı korkuyorum. Başbaşa konuşurken sorun yok ama o evine ben evime döndüğümde yalnız kalınca kafamda korkular uçmaya başlıyor. Ya ilki gibi olursa diye. Bunu aşmam lazım. Yirmili yaşlarımdaki yoğun aşk duyguları yok ama bir sempati sevgi ve heyecan var

böyle görünce heyecanlanma mutluluk falan oluyor değil mi?

böyle görünce heyecanlanma mutluluk falan oluyor değil mi?
Evet oluyor ilgisi konuşmaları hoşuma gidiyor. Olgun birisi ve yaşadıkları ona yaşam tecrübesi kazandırmış. Bende olgun bir insanım. Çok sabırlı bir insan bu özelliği de hoşuma gidiyor. Eski eşim çok çiğ birisiydi. Geriye bakıp kıyaslama yapmak istemiyorum ama bu kişiden gördüğüm değerin onda birini eski eşimden görmemiştim.

Onu da anlıyorum aslında. Şimdiye kadar yani beş yıl boyunca çocuklarını yetiştirmiş bir düzen kurmuş. Ve söylediğine göre benimle tanışana kadar da tekrar evliliği hiç düşünmemiş. Şuan onun içinde zor bir durum ve benim bu gelgitleri me ne kadar daha sabreder bilemiyorum

Şu soruyu sorun kendinize. 16 yaşında ki kız ile aynı evde yaşayabilir miyim. Kapris yaparsa kaldırabilir miyim. Yeri gelicek banyodan saçlarını toplamadan çıkacak yeri gelecek odası eşyaları dağınık olacak. Akşam yemekten sonra sofradan yardım etmeden kalkacak. Yani kendi kızınız gibi davranabilirmisiniz. Mesela siZin yaptığınız yemeği beğenmese tepkiniz ne olur. Büyük oğlan eve Nadire’n uğrar da kızla aynı evde yaşamak için iyi düşünmeniz lazım

Evet bunları da düşünüyorum tabi ki... keşke çok detay düşünen birisi olmasaydım bu şekilde mutluluğa ulaşabilir miyim bilmiyorum

Evet bunları da düşünüyorum tabi ki... keşke çok detay düşünen birisi olmasaydım bu şekilde mutluluğa ulaşabilir miyim bilmiyorum
Yalnız bunlar detay değil. Bence sizin evliliğinizin en sıkıntılı yanı. Evlatlar herşeyden önce gelir unutmayın

Denk gelince insan 18 yasindaki kalp carpintilarini 38 yasinda da yaşar.. Tabii ki daha mantikli hareket eder, o ayri bi konu.. Ama hissiyat olayi farkli ve bence yaşla ilgisi yok..
Evine döndüğünde icine bi seyler sinmiyorsa evlenmek icin acele etme derim..

Zamana bırakacağım. Henüz duygularım çok yeni oluşuyor. Çocuklarıyla vakit geçirmeye çalışacağım. Belki de beni mutlu edecek birini korkularım yüzünden acele karar vererek kaybetmek istemiyorum.

Zamana bırakacağım. Henüz duygularım çok yeni oluşuyor. Çocuklarıyla vakit geçirmeye çalışacağım. Belki de beni mutlu edecek birini korkularım yüzünden acele karar vererek kaybetmek istemiyorum.
En dogrusu acele etmemek bence de..

Merhaba
Bizimde eşimle ikinci evliliklerimiz. 4 kişilik güzel bir aile oluruz demissiniz. 30'ünü gecmis hic bir kadinin bu cümleyi alelade söyleyeceğine inanmıyorum.
Bende kızlarıma ve eşime baktığımda biz 4 kişilik güzel bir aile oluruz demistim. Olduk mu? Çok şükür olduk. Herşey dört dörtlük degil. Ama alışma evresindeyiz. Buna rağmen hassas davranmaya gayret ediyoruz.
Şu ana kadar hiç neden evlendim demedim. Hep Iyi ki diyorum çok sukur. Insallah hep böyle devam etsin

Bunları okuyunca çok mutlu oluyorum. Umutlanıyorum. Çocuklarla konuşurken nasıl bir yaklaşımda olayım bilemiyorum ama bu konuda biraz çalışmam lazım. Siz ne önerirsiniz?

Bunları okuyunca çok mutlu oluyorum. Umutlanıyorum. Çocuklarla konuşurken nasıl bir yaklaşımda olayım bilemiyorum ama bu konuda biraz çalışmam lazım. Siz ne önerirsiniz?
Size ne yapılsa hoşlanırsınız bunu düşünün bence. Ben önceleri kızıma yaklasirken bana nasıl davranılsa hoşlanırım diyordum. Yada ddoğurdugum kızıma göre onun hoslanacaklarina göre hareket ediyordum. Şimdi aramızda Allah nazardan esirgesin çok güzel bir ilişki var. Kesinlikle sevgi ve güvene dayandığını düşünüyorum

Özellikle kızıyla iletişimimde onu çok zorlamadan konuşmaya çalışıyorum. O isterse anlatıyor bişeyler. 10 yaşından beri annesiz ve hep babası olmuş yanında. Şimdi benim onun için bişeyler yapmam hoşuna gidiyor. Ama direk belli etmiyor bunu. En basiti geçen akşam meyve tabağı hazırladım ona mutlu olduğu yüzünden belliydi ama hiç birşey demedi oturdu yedi. Böyle böyle iletişimimiz güçlenecek inşallah

Kesinlikle

Umarim cok mutlu olursun ama malesef ikinci evliliklerde ilk evlilikten olan cocuklarla sorun oluyor aynı evin Icınde. Kendimden bılıyorum. Ve erkekler ikinci evlılıgı ı yapınca daha bir babacılık oynuyorlar umarım bunları yasamazsın calısıyor musun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…