• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci evlilik ve çocuk ---acil yardımm

Bebegi kiskaniyor olabilir.
Sizin şuanda ikinci bir cocuga sahip olmaniz kizinizda belki kayip etme korkusu oluşturdu.
Kolay degil yani kiziniz icin.
Bence tavrinizi koyun. Cocuk diye saygisizlik yapmaya hakki yok. Ögrenmesi lazim insanlari rencide etmemeyi

Kızınız dolduruluyor olabilir yeni doğan kardeşini kıskanıyor sizi elinden alınmış hissediyor olabilir bir psikolog görse iyi olur bence bide evlenmeden önce sizdemiydi eski esinizdemi

Kabullenmeyecek o adamı uzun bir süre.Ben hala nefret ederim annemin eşinden.Eşek kadar evli barklı da kadınım :KK70:
Adam iyi olsa da kabullenir miydim bilmiyorum o da ayrı.
Çocuk sizi başkasıyla paylaşıyor,ayrıca bir de rakibi olmuş,kardeşi :KK70: Onun mantığıyla düşünüyorum tamamen.
Sadece hafta sonları görüyorsanız iki gün sıkın dişinizi.

babasının doldurması olabilirmi 9 yasındaki bir cocuk genelde buyuklerin etkisinde kalır eger babası ters seyler soyluyorsa esiniz icin cocuk da etkileniyordur bence cocugunuzun agzından laf almaya bakın

Okul başarısı vs Nasıl

Yani ikinci bir baba figürü istemiyor olabilir hayatında

Kolay değil çocuk için bir de babası farklı olan Bebek kardeş

İmkan varsa pedegog hiç olmadı okul rehberlik servisine başvurun

Annesinin yanında olmak varken ondan ayrı kalmış bir tek hafta sonu gördüğü annesini cici baba ve kardeş ile paylaşmak zorunda kalan 9 yaşında bir kız çocuğunun psikolojisinden anlayarak ya da bir destek alarak ise baslayabilirsiniz..
Herkes hayatını kurup yeni düzene geçerken ortada kalmış bir çocuk bu..
Idare etmek ya da görmezden gelmek çok zor olmasa gerek..
Ama derseniz ki çocuğum tek endişem o zaman bir destek alın yaşadıkları ağır geliyor olabilir derim!!

Pedagog cozer sizin sorunlarinizi ,tek basina pek cozemezsiniz

Pedagog yardimi sart diye dusunuyorum ben de.
Babasi baskasiyla evli mi? Ya da babaanneyle mi kaliyor cocuk?
Bana dolduruluyormus gibi geldi

Çocuğunuz neden babasinda kaliyor?Kardeşi olmuş ve o kardeş gece gündüz yani sınırsizca anne ile beraberken kızınız sizinle sınırlı bir zaman geçiriyor farkindaysaniz.Belki de bunun sorumlusu olarak gördüğü kişi esinizdir onun dünyasında...Kendi açımdan baktığımda kızınıza daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini düşündüm.Ama en güzeli pedagog yada psikologla görüşmeniz.

9 yaşındaki bir çocuk ne kadar gerginlik yaratabilir. Üstelik bir tane daha çocuğunuz var ve onunla yaşıyorsunuz kıskanması gayet normal kesinlikle destek alın yazık onun neler düşündüğünü hissettiğini bilmiyorsunuz şımarıklık diye düşündüğünüz şey belki çok ağır hissettiği şeyler olabilir.

Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!

Normal zamanlarda simdiki esimle zaman gecirmeyi cok seviyor. Hatta esime sen babamdan daha iyi davraniyosun babam surekli bagiriyor bana demis. Baskalarinin yaninda esime hakarete varan kelimeler kullaniyor. Sorun bu. Pedagog ile gorusmelerimde cocuga kesin konusun demisti ama bende azarlamak istemiyorum.

Ayrica hemen yargilamaya yonelik yorumlar yapilmis lutfen once konuyu anlayin esim zaten bir senedir kizimin butun hakaretlerine sustu yanlizken yapilanlar sorun degil ama baskasinin yaninda yapmasin diye beni nazikce uyardi o kadar

Kizim zaten babasinda kaliyordu. Evlenince babasina gondermis degilim. !!!!

Normal zamanlarda simdiki esimle zaman gecirmeyi cok seviyor. Hatta esime sen babamdan daha iyi davraniyosun babam surekli bagiriyor bana demis. Baskalarinin yaninda esime hakarete varan kelimeler kullaniyor. Sorun bu. Pedagog ile gorusmelerimde cocuga kesin konusun demisti ama bende azarlamak istemiyorum.

Ayrica hemen yargilamaya yonelik yorumlar yapilmis lutfen once konuyu anlayin esim zaten bir senedir kizimin butun hakaretlerine sustu yanlizken yapilanlar sorun degil ama baskasinin yaninda yapmasin diye beni nazikce uyardi o kadar

Kimse eşinizin davranışları hakkında yorum yapmadı zaten.

Kızınız neden babasında? Tekrar soruyorum, evlendikten sonra gidip gitmemesi değil mesele neden babada? 9 yaşında bir kız çocuğunun yeri annesinin yanıdır. Bu zaten psikolojisinin bozuk olması, yeni eşinizi günah keçisi yapması için yeterli bir sebep.

Back