Babam karsı degıl,tamam dedı zaten ama bu tepkısını alttan almalımı yoksa yutmayıp cevabınımı vermeli?Mutlu olma şansını kaçırmayın, sevdiğiniz tutunun. babanıza da kulak tıkayın , he he diyip geçin.
Şimdiki adayinizi tanistirin nasil oldugunu kendi anlamaya calissin uygun bi zamanda babanizla konuşun davet edin tanissinlar yuz yuze daha iyi olur gibiSendede suç var ondada dedı,normalde serefsız der ama anlamadım tepkısını,saygımdan sustum
Belkide öyle konuşarak sizi güçlü olmaniz icin calisiyordur sen yurutemezsin diye sizde ben yaparim deyince ikna olmaya başlamış karşı gelmeden kabul ettirmeye calisinİşte Söyledıgı sozler canımı çok sıktı
Tamam kızım getır bı tanısalım demedi,yukardakı cumlelerı sıraladı,alttan aldım,pekı getır bı dedı,bugun yarın tekrar başlıcak bılıyorum,sen beceremezsın evlılığı,ılk esın ıyı adamdı onu bıle vs vs...kı sevmez kendısını,ikinci kezde üçüncü kezde duyacam bunu,alttan almaya devam mı etsem yoksa cevabını versemmı dıyorumBen burada bi problem göremedim.babaniz tamam demiş.siz tepkisini altan aliyimmi diosunuz.alltan alma desek ne yapacaksinizki???
Canım karsı degıl zaten,hanı ben gönlü olsun dıye onayını aldım,ama bu sozlerı her gun duyucam muhtemelen,sureklı alttan mı alsam hoop baba noluyoruz yetermı desemBelkide öyle konuşarak sizi güçlü olmaniz icin calisiyordur sen yurutemezsin diye sizde ben yaparim deyince ikna olmaya başlamış karşı gelmeden kabul ettirmeye calisin
Hah evet,bıraz alındım sankı.normalde boyle konuşmaz,kavgamız gürültümüz olmaz ama tepksıı sert geldı,sen beceremezsın vs dedıSanırım siz babanızın sizi beğenmediğini zannettiniz. Bence tam tersi. Babanız ayağınızı denk almanızı ve nasıl desem 'yoğurdu üfleyerek yemenizi' istiyor. Böylece daha sağlam bir evlilik yapacağınızı düşünüyor olabilir.
Tatlim babanin huyunu sen daha iyi bilirsin sürekli ayni şeyleri tekrar ediyor veya edecekse bi dur diyebilirsin baba artik böyle lütfen konuşma kiriliyorum diyebilirsin kocaman bir hanimsiniz artik tatli dille konuşmaya çalışınCanım karsı degıl zaten,hanı ben gönlü olsun dıye onayını aldım,ama bu sozlerı her gun duyucam muhtemelen,sureklı alttan mı alsam hoop baba noluyoruz yetermı desem
Birşeycik olmaz. bende oğlumu döverek seviyorum desem yeridir.Hah evet,bıraz alındım sankı.normalde boyle konuşmaz,kavgamız gürültümüz olmaz ama tepksıı sert geldı,sen beceremezsın vs dedı
Yanı fevrı davranmadan alttan almaya devam etmelıyım,ben babamdan cekınmem bu anlamda,saygı duyarım ama normalde laf soyletmemTatlim babanin huyunu sen daha iyi bilirsin sürekli ayni şeyleri tekrar ediyor veya edecekse bi dur diyebilirsin baba artik böyle lütfen konuşma kiriliyorum diyebilirsin kocaman bir hanimsiniz artik tatli dille konuşmaya çalışın
Babaniz sonucta..siz bizden daha iyi tanirsiniz.kalbini kirmamaya özen gösterin.Belliki sizi seven bi aileniz var babanizn tepkisinin asıl nedeni sizin tekrar mutsuz olmanizdan korkmasi diye düşünüyorum...madem çok kirildiniz sakin bir ses tonuyla kirildiginz yerleri soyleyrbilirsinz saygi çerçevesinde...Tamam kızım getır bı tanısalım demedi,yukardakı cumlelerı sıraladı,alttan aldım,pekı getır bı dedı,bugun yarın tekrar başlıcak bılıyorum,sen beceremezsın evlılığı,ılk esın ıyı adamdı onu bıle vs vs...kı sevmez kendısını,ikinci kezde üçüncü kezde duyacam bunu,alttan almaya devam mı etsem yoksa cevabını versemmı dıyorum
O zaman güzellikle ikna etmek en ıyısıBirşeycik olmaz. bende oğlumu döverek seviyorum desem yeridir.
Evet fazla duskunuz bırbırımıze,zaten surat asmadı bana,en ıyısı guzellıkle davranmakBabaniz sonucta..siz bizden daha iyi tanirsiniz.kalbini kirmamaya özen gösterin.Belliki sizi seven bi aileniz var babanizn tepkisinin asıl nedeni sizin tekrar mutsuz olmanizdan korkmasi diye düşünüyorum...madem çok kirildiniz sakin bir ses tonuyla kirildiginz yerleri soyleyrbilirsinz saygi çerçevesinde...