Ikinci evlilik ve baba

Yanı fevrı davranmadan alttan almaya devam etmelıyım,ben babamdan cekınmem bu anlamda,saygı duyarım ama normalde laf soyletmem
Canim madem cekinmiyosunuz acikca kirmadan söyleyin anne baba kötü olmamizi istemez sonucta sonra yine bizler üzülüyoruz. Ben asla karşı gelemem kirarim diye

Oluruna bırakın bence.Ne alttan alın ne konusun yeri geldiği gibi icinizden o an ne eserse illa bir tavır takınmanıza gerek yok ki

Açıkcası bu sekılde asagılaması canımı sıktı,baska bırı olsa cevabını verdirdim,kaldı kı bende ıkıncı evlılıktenım,eskı damadıyla yakın degıldı ancak sırf onun hatrına adamı Sabırla cektım,ayrılınca da destek oldular,karsı çıkmadılar,su an benım evımdeler,yarım saat mesafede oturuyorlar ancak evlerı sobalı dıye Ocak Ay'ından berı bendeler,restımı çekmek ıstemıyorum ama manyakca ısler yapıyosun evlenınce vs demesı canımı sıktı,yaptıgım tek seyde ayrılık kararı aldıktan sonra sırf ıkı ay daha dene dedıgınde evde ıkı yabancı gıbı davranmaktı o kadar,bende kucuk degılım,bu sekılde davranmasını ılk tepkı olarak dusunuyorum ama devamı gelecek sankı,açıkcası evlenmemı ıstemıyor gıbı,Sabırla yaklaşmak gerekıyor sanırım,kalp hastası

babanla tartismaya girme.. gonlunu kirmadan anlat derdini..
bosandgnda yaninda olmus, sahip cikmislar.. ne guzel.. simdi korkulari vardir belki..

belki de sen evlenince senin yaninda bu kadar uzun kalamicani dusundugu icin evlenmeni istemiyodur..veya senin zor bi insan oldugunu dusunuyodur yine yapamaz da kirilirsin diye korkuyodur..

bence babanı karşına deil arkana almalısın..hayat bu ne olacağı belli olmaz..belki ilerde yine babanın desteğine ihtiyaç duyarsın..sabırla bekle annenler iyi diyorsa oda bunu görecektir..inşallah mutlu olursun..

kızlar merhaba,
Daha once Evlenip ayrıldım,yedi yıl oldu,şimdi çok içime sinen sevdıgım ve uzun yıllar beraber oldugum bırıyle resmı adım atma kararı aldık.ilk eşim sorumsuz,vıcdansız bır adamdı kı ailem bunu bıldıgı ıcın ayrılmama karsı çıkmadı,şimdi babamla bu durumu konuştum açık açık,bana sen beceremezsın evlılığı,ilk esınle yapamadın,o adam ıyıydı,manyakca davranırsın vs dedı,alttan alıp bır şans ver dedım,34 yasındayım,pekı olsun bakalım tanışalım dedı ama tekrar bu tarz konusma yaparsa alttan almamalı mıyım?annem ve kardeslerım cok seviyorlar ve ısıtıyorlar sevgılımi,babam bılmıyordu durumu,mhtemelen babam bu sozlerı tekrarlıcak,tepkı mı versem alttan almaya devam mı etsem?bıraz canım sıkıldı acıkcası
Tabii ki alttan almalısın. Yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Benim halam ikinci evliliğini yapacaktı, çok seviyordu, eşi de dört dörtlüktü. Dedem haricinde hepimiz, herkes çok sevdi ve onayladı. Dedem karşı çıkınca hiç kimseyi tanımam, o çok iyi biri, hepinizi silerim onun için dedi. Bir sene olmadı evleneli, yüz kere boşanmaya çıktılar. Ayrıl barış ayrıl barış rezil oldular. Adam evlenene kadar dört dörtlük göstermiş kendini, hepimizi, halamı bile kandırmayı başarmış, profesyonel yalancı çıktı. HEpimiz şoka uğradık. Evde ortalığı birbirine katıyormuş. Başkalarının yanında mükemmel. Herkes kendin ettin kendin buldun diyor. Herkes aynı olacak diye bir kaide yok ama olsun. Sen yine de babana karşı tepki verme. Alttan al... Ne olur ne olmaz. Neler görüyoruz burada milletin kaç senedir birlikte olduğu insan evlenince nasıl değişiyor. Vazgeç demiyorum kesinlikle. Sadece babanı alttan al yeter.

X