Bebek İkinci El Ikinci El uygun fiyata momfortbaby kanguru arıyorum !!!

Ozge68728

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
4
0
36
33
Yeni doğan aparatli olmasi birinci tercihim erkek bebek için momfortbaby kanguru arıyorum elinde olanlar paylaşabilir mi

Ben de sitede Aradım canım ama momfortbaby çıkmadı. Internetten sipariş verdm ve niye daha önce almamışım dedim kendime bulamazsan buradan gecikmeden al boşuna taşımışım diyorum ben o kadar. Bebek arabasında durmayan bi kızım var.. bebek Arabasına o kadar para vermek yerine daha basit bişi Alıp bu tarz bi kanguru sahip olmak daha mantıklıymış bizim için..Tabi her Bebeğin karakteri farklı bizimki anneci..Neyse kullanan anne olarak fikir vermek istedim inşallah bulabilirsin canım bütçene uygun.

Zaten alacagimda eğer ikinci el bulursam daha iyi olur bulamazsam zaten direk siparis vereceğim bilgilerin icinde cok sagol canim ben uzun zamandır araştırdım en güzeli ergonomik kangurular

Momfortbabyden çok memnunum Ergobaby çok daha Pahalı farkı var mı bilmiyorum ama iyi ki almışım dedim ve neden bu kadar bekledim acaba dedim Kızım tombik biraz ve ben yeniden özgürüm arabada durmuyor çünkü

Bu kangurudan bende memnunum hiç düşünmeden alın derim kesinlikle. Oğlum bebek arabasında durmuyor ama kanguruda uyuyor bile maşallah.kesinlikle tavsiyemdir

Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artık T the_lara

Ben satin aldim canim saol baskasi alir insallah tavsiye ederim güzel bi kanguru oğlum içinde uyuyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…