MerhabalarEki Görüntüle 1717158 Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artıkT the_lara
Merhabalar
Kanguruyu ne kadara satıyorsunuz acaba
Hala satılık mı acaba kangurunuz? fiyat nedir ?Eki Görüntüle 1717158 Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artıkT the_lara
Merhaba kanguru duruyor muEki Görüntüle 1717158 Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artıkT the_lara
Kangru duruyor mu?Merhaba kanguru duruyor mu
Ne kadara saticaksiniz acaba uygun olursa bende almak istiyorumEki Görüntüle 1717158 Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artıkT the_lara
Eki Görüntüle 1717158 Yalnızca 1 haftalık yaz tatilinde kullandığım mavi renk momfortbaby kangurum var. Düşünen olursa satıyorum çünkü oğlum emekliyor ve tekbaşına gezinmenin tadına vardı :) istesem de kucağıma gelmiyor artıkT the_lara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?