- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yenidoğan aparatı var mıBende gri rengi var sıfır gibi diyebilirim 1 ay önce aldım taş çatlasa 5 kez kullandım çok memnun kaldım, oğlumun duracağını bilseydim baştan ergobaby alırdım desenleri hoşuma gidiyor. Ergobaby almak için satmak istiyorum, isteyen olursa kargo benden 140 tl.
Eki Görüntüle 1823773
Deseni :) benim yıldız zaafım var da biraz diğer herşeyi aynı gördüğüm kadarıyla. Evet çok pahalı kendi sitesinde 120$ yaklaşık(350tl) ggidiyorda 200tl var ama yurtdışı ürünü muhtemelen orjinal midir o konuda kafam karışıyor, kullanılmışlara da bakıyorum. Birde ergobaby 360 var (160euro) dışa dönük de taşınabiliyormuş kullanışlı olur mu bilmiyorum bide çok tavsiye edilmiyor bebeğin dışa dönük taşınması (hem daha pahalı hemde düz desenli olduğu için eledim onu şimdilik) :S almak istediğim model şuAkrepikizi ergobaby tercih etme sebebiniz ogrenebilirmiyim? Birde nekadar a alacaksınız? Bende istiyorum bir türlü karar veremedim çok pahalı çünkü
Yenidoğan aparatı var mı
Merhaba fiyatta pazarlık payı varsa düşünüyorum almayimalesef yenidoğan aparatı yok
100 tl olur mu? Bir de siz nerden aldiniz sorabilir miyim?Bende gri rengi var sıfır gibi diyebilirim 1 ay önce aldım taş çatlasa 5 kez kullandım çok memnun kaldım, oğlumun duracağını bilseydim baştan ergobaby alırdım desenleri hoşuma gidiyor. Ergobaby almak için satmak istiyorum, isteyen olursa kargo benden 140 tl.
Eki Görüntüle 1823773
Malesef olmaz.. Renk farketmez derseniz sarı rengi facede babywearing türkiye diye bi grup var orada vardı satışta. Ben annelütfenden aldım.100 tl olur mu? Bir de siz nerden aldiniz sorabilir miyim?
Fiyat nedir acaba takas dusunurseniz yada uygun fiyat olursa ben almak istiyorum yenidogan aparati ile beraberBenimde elimde yeni dogan aparatiyla beraber temiz siyah renk var... Yeni doğduğunda kullandım bir ay daha sonra ayaklandi ve küçük bi ilçeye tayinimiz çıktı kullanma gereği duymuyorum hala almaya kararliysaniz mesaj atabilirsiniz
Yenidogan aparati var mi ve ne kadar dusunuyorsunuz fiyat takas dusunur müsünüzArkadaşlar elimde kot rengi var. Sıfır adeta. Sadece 1 kere kullandım. Kızım çok hareketli ve sıkılgan bebek olduğundan kullanamıyoruz, evde kutuda duruyor. 160 tl ye almıştım sitesinden. Düşünenler varsa satabilirim.
yeni doğan aparatı yok, satın almamıştım. takas düşünmüyorum. Ben 160 tl ye aldım valla. 1 kere kullandım tertemiz. 130 falan düşünüyorum.Yenidogan aparati var mi ve ne kadar dusunuyorsunuz fiyat takas dusunur müsünüz
Yenidoğan aparatı yok
yeni doğan aparatı yok, satın almamıştım. takas düşünmüyorum. Ben 160 tl ye aldım valla. 1 kere kullandım tertemiz. 130 falan düşünüyorum.
Sizinki satildi mi acaba fiyat nedirBenimde elimde yeni dogan aparatiyla beraber temiz siyah renk var... Yeni doğduğunda kullandım bir ay daha sonra ayaklandi ve küçük bi ilçeye tayinimiz çıktı kullanma gereği duymuyorum hala almaya kararliysaniz mesaj atabilirsiniz
Bende çok az kullandım temiz..Yeni doğan aparatiyla 140 tl ye bırakıyorum takas düşünmüyorum...Fiyat nedir acaba takas dusunurseniz yada uygun fiyat olursa ben almak istiyorum yenidogan aparati ile beraber
Satildi mi acabaBende çok az kullandım temiz..Yeni doğan aparatiyla 140 tl ye bırakıyorum takas düşünmüyorum...
Satildi mi acabaYenidoğan aparatı yok
yeni doğan aparatı yok, satın almamıştım. takas düşünmüyorum. Ben 160 tl ye aldım valla. 1 kere kullandım tertemiz. 130 falan düşünüyorum.
yok satılmadı duruyorSatildi mi acaba