• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikinci el kıyafet al sat

sebastian1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
6
1
0
İstanbul
kızlar fark ettim ki, buradan kıyafetlerimizi alıp satmak oldukça zor ve yavaş oluyo. böyle bi site buldum, kıyafetleri satıp ya da takas edebiliyoruz. bence bir göz atın derim l] :42:

Son düzenleyen: Moderatör:
süper... Teşekkürler paylaşım için, hemen üye oldum umarım aktif ve güvenilir bir sitedir... Güzel görünüyor.:46:

geçenlerde buradan bir çanta aldım. yeni açılmış bir site ama gayet güvenli gözüküyor. sorunsuz şekilde geldi valla çantam. fiyatlar da çok ucuz bence. sadece yeni olduğundan galiba çok fazla kıyafet eklenmiyor. ama mesajlara anında cevap geliyor. :34:

:46:

kızlar fark ettim ki, buradan kıyafetlerimizi alıp satmak oldukça zor ve yavaş oluyo. böyle bi site buldum, kıyafetleri satıp ya da takas edebiliyoruz. bence bir göz atın derim:42:

Mesela ne aldın sattın da zor geldi :51:

Son düzenleme:

alıp satmama gerek yok, görebiliyorum ürünlerin ne kadar sürede satıldığını :51: kendi kıyafetlerimi satmak için yer ararken buldum burada da paylaşayım dedim. ....'da hemen cevap geliyo baktığım ve okuduğum yorumlar da bunu destekliyo. belki işinize yarar sizin de diye. :emir_bebek:

dans,
sen bilmezsin hayatım, şimdi bir sürü adı sanı bilinen satış sitesinde bile satışlar zor oluyor ama bu sebastian'la kankası pembepembeseker'in söylediği yer ultra hızlı biryer, daha ürünü koyarken etek mi ceket mi hissedip foto eklemeye bile fırsat vermeden aldım gitti diyorlar, o kadar hızlı:51:

Şimdi bu kankagiller 3. bir üyelik daha almaya kalkışmışlar fakat üyeliği aktif edilemeden yolcu ediyoruz zat-ı muhteremi.

Back