Bebek arabanızı sattınız mı acaba ?Merhaba bende de sunny babynin var. Yeni aldik. Ama ayri ayri almak istedigimden dolayi satiorm. 690 tl ye aldik. 450 tlye veriorm. Eki Görüntüle 1547696
[QUOTE="lyoness, ikiz bebek Arabası mevcut. Almak isteyen arkadaşlar 380Tl ye vermek istiyorum. Temiz ve hasarsizdir. Adana içinde olan kisiler birebir görmeye gelebilir. Düşünen arkadaslar arastirsin kullanisi çok rahat bit ürün.
Ilanim gunceldir.Bebek arabanızı sattınız mı acaba ?
Buldunuzmu acaba ?Adana da oturuyorum.ikiz arabam calindi malesef . cok ihtiyscim var.haftanin dört günü hastaneye goturuyorum oglumu.zor durumda kaldim.bi raz indirim dusunmezmisiniz .
Merhaba ben size msj yazdm okur musunuz bi ustteBende de baby hope mavi siyah yanyana var 150₺ ye vericem düşünen olursa görüşelim bursa inegöldeyim otobüsle gönderim yapılır
Ben gorusmek istiorum bu konu hakknda acilBende de baby hope mavi siyah yanyana var 150₺ ye vericem düşünen olursa görüşelim bursa inegöldeyim otobüsle gönderim yapılır
Nerede oturuyorsunuz acaba? Ve irtibat için bir adres alabilirmiyim ayrıntılı görüşelim özelden numara veya face adresi verin burayı pek kullanmıyorumdaBen gorusmek istiorum bu konu hakknda acil
Tesekurederim.arkadas yolladi.allah razi olsun ondan.[/QUOTE]="Bebekim kim, post: 44946971, member: 652448"]Bende de baby hope mavi siyah yanyana var 150₺ ye vericem düşünen olursa görüşelim bursa inegöldeyim otobüsle gönderim yapılır
Arabanızı şattıniz mi çok acil ihtiyacım var araba kırıldıMerhaba,
Tripper marka yan yana ikiz arabam var sakarya dayım en fazla 5-6 kere kullanıldı..ilgilenen arkadaşlar 250 liraya satiyorum...
Merhaba bebek arabanız duruyor mu halaMerhaba. Bebek arabanız duruyor mu hâlâ?
Arabayı şattıız mi acil ihtiyacım var araba kırıldı 2 çocukla kalakaldımikiz arabasıyla ilgileniyorum
Sattiniz miKraft tandem ikiz bebek arabam gri_turuncu renginde. Calisan bayan oldugum icin pek kullanamadim. Dusunen olursa msj atin. Istanbul atasehir tarafindayim
merhaba
bende ikiz bebek arabası arıyorum hangi şehirdesiniz ve arabanız hala duruyor mu