Bebek İkinci El İkinci el ikiz bebek arabası arıyorum

satıldı cnım
cmt gunu gönderdim 150tlye

benim ikiz bebek arabam var toplam 10 kez binmediler deformasyon kesinlikle yok ilk gunku gibi duruyor yagmirlugu var hic acilmadi cosatto marka 550 tl ye almistim 400 tl ye veririm.resim eklemeye caliscam her iki cinsiyete kullanilabilir benimkiler bir kiz bir pglan katlaninca kucucuk oluyor her bagaja sigar ben cocuklarim farkli evlerde bakildigindan kullanamadim tek almak zorunda kaldim.kendim calisiyorum almak isteyenler iletisime gecebilir burdan

merhaba
bende ikiz bebek arabası arıyorum hangi şehirdesiniz ve arabanız hala duruyor mu

Biz de kraft tandem ikiz arabasi var arka arkaya. Sifiri 700 tl begeniseniz ben 500 tl ye veriyorum temizdir. Ayrica concord hug tulumlri da var sifir daha hic kullanmadigim etiketli. Onlari da hediye ederim

Mrb arabanızı sattıniz mı ?satmadiysaniz almak isterim. ...

benimde Kraft nitro ikiz bebek arabam var satılık kendim 650 tl ye aldım 300 tl ye satıyorum resimdeki gibi ayak örtüsüde mevcut arabada ilgilenenlerle görüşebilirim. biz şuanda ayrı ayrı aldık büyüdükleri için oda baby 2 go daha yenibuda kullanışlı bi arabaya benziyor kullandıkça görücez.

Hangi ildesiniz?

Merhaba bende de sunny babynin var. Yeni aldik. Ama ayri ayri almak istedigimden dolayi satiorm. 690 tl ye aldik. 450 tlye veriorm.

Merhabalar benim elimde de sunny baby sweety ikiz bebek Arabası mevcut. Almak isteyen arkadaşlar 380Tl ye vermek istiyorum. Temiz ve hasarsizdir. Adana içinde olan kisiler birebir görmeye gelebilir. Düşünen arkadaslar arastirsin kullanisi çok rahat bit ürün.

Eklentiler

• sunny-baby-sb-314-sweety-ikiz-bebek-arabasi-sb-314-ysl-2630_1-1.jpeg
    189 KB · Görüntüleme: 547
  • 20150709_130523.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 313
  • 20150709_130619.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 234
  • 20150710_163455.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 278

ikiz arabasıyla ilgileniyorum

[QUOTE="lyoness, ikiz bebek Arabası mevcut. Almak isteyen arkadaşlar 380Tl ye vermek istiyorum. Temiz ve hasarsizdir. Adana içinde olan kisiler birebir görmeye gelebilir. Düşünen arkadaslar arastirsin kullanisi çok rahat bit ürün.[/QUOTE]

Merhaba adanada oturuyorum.ikiz bebek arabam calindi malesef .cok ihtiyscim var.haftanin dört günü hastanrye goturuyorum.zor durumda kaldim.indirim dusunmezmisiniz

Adana da oturuyorum.ikiz arabam calindi malesef . cok ihtiyscim var.haftanin dört günü hastaneye goturuyorum oglumu.zor durumda kaldim.bi raz indirim dusunmezmisiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…