Acil yan yana fiyatı uygun ikiz bebek arabası arıyorum.
mrb araba arıyosun sanırım bnende var yan yana sadece ön barında az dform var oda önemli değil 200tlye vericemEki Görüntüle 817802 Eki Görüntüle 817803
merhaba
bende ikiz bebek arabası arıyorum hangi şehirdesiniz ve arabanız hala duruyor mu
satıldı cnım
cmt gunu gönderdim 150tlye
merhaba
bende ikiz bebek arabası arıyorum hangi şehirdesiniz ve arabanız hala duruyor mu
Mrb arabanızı sattıniz mı ?satmadiysaniz almak isterim. ...benim ikiz bebek arabam var toplam 10 kez binmediler deformasyon kesinlikle yok ilk gunku gibi duruyor yagmirlugu var hic acilmadi cosatto marka 550 tl ye almistim 400 tl ye veririm.resim eklemeye caliscam her iki cinsiyete kullanilabilir benimkiler bir kiz bir pglan katlaninca kucucuk oluyor her bagaja sigar ben cocuklarim farkli evlerde bakildigindan kullanamadim tek almak zorunda kaldim.kendim calisiyorum almak isteyenler iletisime gecebilir burdan
Kraft ikiz arabasi var 150 lira BUrsadan almak isyeyen olursa elden verebilirimMrb arabanızı sattıniz mı ?satmadiysaniz almak isterim. ...
Satıldımı arabanızKraft ikiz arabasi var 150 lira BUrsadan almak isyeyen olursa elden verebilirim
Hangi ildesiniz?benimde Kraft nitro ikiz bebek arabam var satılık kendim 650 tl ye aldım 300 tl ye satıyorum resimdeki gibi ayak örtüsüde mevcut arabada ilgilenenlerle görüşebilirim. biz şuanda ayrı ayrı aldık büyüdükleri için oda baby 2 go daha yenibuda kullanışlı bi arabaya benziyor kullandıkça görücez.
Merhaba kocaelinde yaşıyorumHangi ildesiniz?
Merhaba. Bebek arabanız duruyor mu hâlâ?ikiz bebek arabası arayan bayan buldunuz mu acaba bende var yanyana 75tl ye verebılrım size almadıysanız.çok temiz ve fazla kullanılmamış.
benimde Kraft nitro ikiz bebek arabam var satılık kendim 650 tl ye aldım 300 tl ye satıyorum resimdeki gibi ayak örtüsüde mevcut arabada ilgilenenlerle görüşebilirim. biz şuanda ayrı ayrı aldık büyüdükleri için oda baby 2 go daha yenibuda kullanışlı bi arabaya benziyor kullandıkça görücez.
Merhabalar benim elimde de sunny baby sweety ikiz bebek Arabası mevcut. Almak isteyen arkadaşlar 380Tl ye vermek istiyorum. Temiz ve hasarsizdir. Adana içinde olan kisiler birebir görmeye gelebilir. Düşünen arkadaslar arastirsin kullanisi çok rahat bit ürün.