ikinci el gelinlik satıyorum...

erdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
99
3
pariste bir moda evinde 8.000 tl ye özel olarak diktirildi.iç kısmında markası yazıyor.duvak ve çiçek verılmıyor ama onları biryerden tedarik edebilirsiniz sanıyorum.cok cafcaflı bir gelinlik değil sade bır modell kuru temzlemeye ihtiyacı olabilir,cok kaliteli güpürden,inanılmaz zayıf ve zarif görüneceksinz. 2000 tl gibi uygun bir fiyattan satacağım.maksat maddi durumu ıyı olmayanda zarıf ve sık bır gelın olabılsn.kuru temizleme sizden oldugundan ciddi pazarlık yapılır.krem ,36 beden...

profesyonel olmasada fotoları var.ilgilenen olursa yükleyeceğim. eminim sizin üzerinizde duvagı ve çiçeğiyle birlikte profesyonel fotografcı tarafından cekilmiş hali gözleri kamaştırcaktr.

Resmini görmeden kim ilgilensin ki. Ben merak ettim Paris dikimli gelinliğinizi
Ayrıca 8 bin TL'ye gelinlik aldıysanız maddi durumunuz iyidir, neden en özel gününüzün hatırasını 1-2 bin TL için satıyorsunuz ki?

2000 liraya istediği gelinliği sıfırdan diktirir her gelin adayı tabi illa paris markası takıntılı olalar varsa bilemem bende çok merak ettim ama nasıl bi gelinlikmiş

sakla sakla nereye kdr saklanacak ki bu gelınlıkler.bıyerden snra evde konacak yer bulunmuyor,atmayada kıyılmıyor.barı hem bırının ısıne yarasın hemde bır getirisi olsun dedim.ayrıca ciddi pazarlık yapılır dıyede ekledimki,gerçekten ihtiyacı olan birii varsa alabilsin. yorum yapmakta özgürsünüz tabi ama yanlış birsey yaptıgımı sanmıyorum.çoğu kişi gibi evimde koyacak yer bulamadıgım gelinliği satıyorum.

38 bedebken giydigimden biraz dar oldu.36 bedende daha sık duraccaktır.tabi birde kötü cekilimiş bir fotoğraf.ikinci el almayı düşünen, modeli begenenn ve ihtiyacı olan bırı yokmu fiyatta kesinlikle anlaşacagız.

pariste bir moda evinde 8.000 tl ye özel olarak diktirildi..
2000 tl gibi uygun bir fiyattan satacağım.
maksat maddi durumu ıyı olmayanda zarıf ve sık bır gelın olabılsn.

"Maddi durumu iyi olmayan da zarif gelin olabilsin."
"2000tl gibi uygun bir fiyat..."

Şaka mısın arkadaşım?
Maddi durumu iyi olmadığı halde bir gelinliğe 2000 tl verebilen kim var, merak ediyorum ben. "Maddi durumu iyi olmayan" tanımı ile kimleri kastediyorsun? Zira benim bildiğim "maddi durumu iyi olmayan gelinler" ya gelinlik kiralar veya en fazla 500TL'ye bu işi bitirirler. Azıcık iyi durumda olanlar 1500TL civarında sıfır ve muhteşem gelinlikler alabilirler. Ülkede gelinlikçi mi kalmadı ki ikinci el gelinliğe 2000 tl verilecek? Kate Middleton'un, İngiltere düşesinin gelinliğini 2000tl'den satıyorum bile desen bir düşünürüm ben, "ikinci el bir gelinliğe 2000 TL vermeye değer mi, yoksa o 2000 lira ile sıfır gelinlik mi alsam?" diye.

Almayı düşünen çıkar mı bilmiyorum, belki bir ihtimal yakalarsın bir saf.

2000? keşke cidden güzel bi gelinlik olsaydı bi de ikinci el? arkadaşım değmez sen o gelinliği evinde sakla arkadaşların da dediği gibi maddi durumun iyi olmalı bi gelinliğe 8000 verdiysen. anısı var ilerde sattım ben paristen aldığı gelinliği diyerek hava atmaya çalıştığın cemiyetlerde konuşursan gülünç duruma düşersin.sosyeteyi tanıdığım seni düşünüyorum sakın yanlıs anlama :) ticari girişiminde başarılar:) umarım ergen bi gelin adayımız durumu olmayan müstakbel eşine aşkaaaam bu pariste dikilmiş alalım diye tutturmaz yazık :)

bir gelinliğe 8000 tl verdiysen maddi durumun hayli iyidir.burada PARİS DİKİMLİ diye hava atmak yerine git o gelinliği maddi durumu olmayan gelin adayı bul ve ona bedavaya ver hiç olmassa sevaba girersin ama yok ya zannetmem sende o yürek olsun burda PARİS DİKİMLİ diye hava yapan birinden bu hareket asla beklenmez.ayrıca benim 850 tl ye diktirdiğim naime gelinlik imzalı gelinliğim bu gelinliğe 5 basar onuda söyliyeyim...

siz gibi dinden imandan nasibini almamış bazı bayanlar ne kadarda boş ve kırıcı konusursunuz.hüsnizanda bulundugunuzun farkında olmadan karsınızdakının nasıl bırı oldugunu bılmeden gereksiz ve yanlış yorumlar yaparak altından kalkamayacagınız günahlara girersiniz.siz ancak bu işe yararsınız.bilgisayarın basında bos bos oturup kime laf soksamda stresimi atsam diye bekler durursunuz.kendimce ticaret yapıyorum bu benım gelinliğim değil.benım gelınlıgım cok ucuz olmasına ragmen dunyanın en güzel gelinliğiydi,onu satmaya kıyamam.bu gerçekten ikinci el ve 8.000 tl ye parıste dikilmiş bir gelinlik.içine girebilseydım ben gıyerdm ama bir beden büyük geldm.ama buda gayet sık bır gelınlık sizin gelınlıgınız kdr olmasada, sade sevenler ıcın güzel.fiyatıda belki ikinci el gelinlik satan bıyerden talıbı cıkar dıye yuksek tuttum.ama ıhtıyacı olan,alamayan bır gelin olursa elbetteki cok düşeceğim.insanların işine karısma hakkını nereden buluyorsunuz bılmıyorum,herkes kendı işine baksın mumkunse.almak isteyen olursa buyursun konusalım.

Kızmaya hakkın yok, bu tartışmayı başlatan sensin bir kere. "2000 tl gibi uygun bir fiyata, maddi durumu iyi olmayanlar da güzel gelin olabilsin" cümlesinin altında yatan aşağılamayı görebiliyor musun? Gelinliğini 2000 liradan daha az fiyata satın altına alabilen tüm kadınları aşağılayan ve küçümseyen bir mesaj bu. "O niyetle yazmadım" diyorsan da, başka kişilere okutabilirsin mesajını.

Buraya yazan diğer yorumcuların hatası gelinliğin sana ait olduğunu düşünmeleriydi. Paris dikimli olduğunu söylediğinde de hava attığını düşündüler. (Ki ikinci mesajında "Evde koyacak yer yok" dediğinde ben de gelinliğin sana ait olduğunu düşündüm) Oysa benim tepki gösterdiğim kısım, bir gelinlik için 2000 tl ayırabilecek kişileri maddi durumu kötü kişiler olarak genellemendi. Hele ki ikinci el bir gelinlik için. Yazdığın satırlara bir bak, ondan sonra gelip bizim ne kadar imansız ve dinsiz olduğumuzu iddia et. Altından kalkamayacağı günaha giren kim acaba?

Bence bu tepkiler üzerine değiştirdin laflarını. Önce "gelinlik benim" diyordun sonradan insanlar çok tepki gösterince "Benim değil bu, ben sadece satıyorum, benim gelinliğim ucuzdu" diyorsun.

bu gelinliğe değil 2000 kuruş vermem çok çirkin bir gelinlik ya hiç beğenmedim

gelinliğin güzel sade hanı tarzım eylül 2013de kısmetse evlenıcem ve herşeyımızı kendımız yapıyoruz cıddı manada maddi sıkıntılarımız var gelınlıge tutupta 1000-1500 tl vermek istemedim sadece 2 kere giyeceğim bişey için, 2. el gelinlik bulabilirmiyim dıye bakınıyorum sımdıden şimdi benim gibi insanlar bakıcaktır buraya maddi durumu olmayan bir insan bunu nasıl alsın, uslupta yanlış oldugu ıcınde arkadaslarım senı elestırmıs kızma onlara sızlerde fazla gıtmeyın arkadasın uzerıne olur oyle şeyler herkez bazen yanlış şeyler konuşabılıyor.. sevgiler.

sız bır magazaya gıttıgınızde bu malları nereden aldın,ne kadar kar edıyorsun ,ayıp degılmı boyle kotu bı urunu bu fıyata satman diye soruyormusunuz.gozunu kapalı alıyorsunuz.helekı o ınternet sıtelerınden kalıtesız seylere verdıgınız paralar.bı bızım gıbıler batar gozunuze.tabıkı kimseyı aşağılama gibi bir niyetim yoktu.hava atmak mı okurken güldüm inanın,yanlış anlamayın ama ne kdr fesat insanlar var.ben ve hava atmak :) maddi durumu iyi olmayan yazmısım ya bunada güldüm.ben orada gercektende (ikinci el satan yerleride düşünerek) hanı marka düşkünü bayanlar vardır ya onlar ıcın ucuz olabılecegını dusunerek yazmıstım,bu acıdan düşünecegınızı hıc aklıma getirmemiştim.helal olsun walla.8000 tl lik gelinliği 100 tl ye satsaydım emın olun onada laf ederdınız.yınede orada bı kelıme hatası yapmış olayım, yada sız yanlış anlamış,..ayrıca gelinlikle ilgili butun hatıramı buraya yazmak zorunda değildim.gelınlık bnm degıl demedım ama benm de demedım.cok ayrıntıya gırmek ıstemedım anlayacagınız. sonucta gelınlık evımde ilk evlendıgım yıllarda saklıyordum ama artık eşyalar fazlalastıkca yerine agr gelmeye basladı.daha oncede satmak yada bırıne vermek ıstedım ama kımse cıkmadı.şimdi ihtiyacım var ve satıyorum.parasıyla da birine yardımcı olacagım...alacaklı olsaydınız bu kdr irdelemezdiniz zaten guzelmş ama fıyatı cokms derdnz bnde yardımcı olurdum.eleştirenler emınım bugun ne gıysem,bana hersey yakışır fln da izliyorsunuzdur.sıze kızmıyorum boyl e tv programları varken yakın bır zamanda komsunuzla bıle sacma sapan seyler ıcın sac başa girişirsiniz. neyse kimseye laf yetiştirmekve dogru soyledıgımı ispat etmekzorunda degılım.ne sacma bır tartısma ıcındeym Allahım.
içinizin rahat etmesi ve şu saçma tartısmaların sona ermesı için:tekrar bır acıklama yapmam gerekırse,(belkide bu acıklamalı anlatımı basta yapmam gerekırdı)evet gelınlıgı 2000 tl den satısa sundum.(kuru temızleme ucretını dusmek uzere.)..marka sevenler(maddi durumu marka bır gelınlıge 8000 tl gıbı bı ucret odeyemeyecek olanlar)için ,ve ikinci el satanlar ıcın (sayenizde ikinci el satan bıryerınde artık alması mumkun degıl) ve eger gercekten ıhtıyacı olan bırı olursa gozum kapalı ındırım yapacagım.herşeyden once onmli olan mutluluk,huzur .herşeyimi anlattım anlım ak cok şükür...umarım içiniz rahat etmiştir.hala içinizi bişeyler kurcalıyorsa rica edicem kendı ıcınızde halledın.çocugum var,burada sızlere laf yetiştiremiyorum.bu sıteyı arada sırada bilgi edinmek amaclı kullanabılıyorum.herzaman insanları alttan alıcı ve temiz kalpli kalmanız dileğiyle...

fllz arkadasım senın gibi biriyle karsılastıgıma cok sevındm.şimdi cok şükür kimseye muhtac degılız (darısı size) ama bizde kendi imkanlarımızla evlendk bu gelinliğe sıgmayı cok isterdm de pek bi emanet durdu üzerimde....isterdimki bedavadan vereyım .ama inanki maddi ve manevi anlamda epey yordu benı ve gercekten ıhtıyacım var.zaten ihtiyacı olan bırıne vermek ıcın.1500-1000 tl gıbı bır rakam aklımın ucundan gecmemıstı.uzun suredır gozum gıbı bakıyorum bı zarar gelmesın gelınlıge dıye.sen gelinlikmi arıyorsun öyle ise elimden geleni yaparım elbetteki.iki insanın mutlu olması para puldan cok daha onemlı ...

cevap verenlerden biri olduğum için söz hakkı doğmuş olduğunu sanıyorum ve cidden soruyorum olaya dini imanı katınca demogoji rahat oluyo değil mi?
burda yapılan yorumlar küfür içermediği sürece bize böyle çıkışamazsın evet komiğime hatta komiğimize gitti bi başlıkta da alay konusu oldun sevgili arkadaşım, okuyan herkes böyle düşünürken bizim yanlış anladığımızı düşünemezsin ancak yanlış anlatabildiğini düşünebilirsin. neyse senin de bu paraya ihtiyacın varmış umarım satabilir sorununu halledersin. iyi akşamlar..

bu kdr gülecek ne vardı gerçekten anlamıyorum.demagoji yapmıyorum.yorum yapmayacaktım ama bu cümle dokundu gercekten.bu şekilde bir çıkış beklemiyordum.gerçekten üzüldüm sizin adınıza.bir anda kızmakla üzülmek arasında kaldıgımda sizi Allaha havale etmek geldi içimden sanırm yapılacak en dogru şey buydu.ellerimden bu cumleler döküldü,böylelikle kızgınlıgımda gectı.belkı kurulan devrik bi cümle için dalga konusu olduysam eger,bu sizin daha dogrusu dalga gecenlerın kendısinden utanmasını gerektirir.tartısmayı bu haddeye getırdıgınız ıcın kendınızden utanın.kaç yasında ınsanlarsınız cocuk gıbı dalaşıyorsunuz.hala daha kırıcı yorumlar yapmıyor muısunuz gercekten Allahınızdan bulun ve daha fazla ugrasmayın ltfn...

ben gelınlığımı 850 tlye kıraladım ve sıfırdı ve bu gelınlıkten kat be kat guzel ben begenmedım bu gelınlığı

Arkadaşlar amacınız üzüm yemek mi bagcıyı dövmek mi.

Tüm dünyada serbest ekonomı varken demokrası varken bunlar çok basit tartışmalar.

Mal onun ister milyar ister ister bedava verir.

Zevkler tartışılmaz.Begenmedım çok çirkni vs.Ne kadarda anlamsız.Size begendınızmı diye sorulmuyor ki.

Satışa sundum talip olan varsa buyursun deniyor.Ben başlıgı okudugumda bunu anladım.Aynı yazıdan nasıl oluyorda bunca garip mana çıkarabildiniz.
Yok hava atıyor yok paranız çoksa satmayın.Herkesin yaşam şartları durumları fikirleri degişemezmi.

Daha anlayışlı daha saygılı ve empati yaparak yaklaşırsanız topık de amacına ulaşmış olur.

Gelinlik.Gelinlik yanı sevinci mutlulugu heyecanı ve ne çok güzel duyguları anlatan bir konuya nasılda böyle gereksız polemıklerle tartışıyorsunuz ınanın anlamadım.

olabılır ayser begenmemekte özgürsün tabi.bunu giyen arkadasn zevki böylleymiş ve bu parayı ciddi cddi vermiş bu gelinliğe.bende begenmiştm herkesn zevki farklı tabi.kimi kabarık sever kimi mini etekli...zaten benım özellikle yorum bekledigim kişiler henuz evlenmemiş olanlar,yada kiralama şirketleri fln.yıneede sagol.

tek yorumum olacak ki bu kadar insan aynı fikirdeyken ben zaten bişey deme gereği duyamıyorum son cümlemi de tekrarlıyorum inşallah kafanıza göre alıcı bulabilirsiniz iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…