pariste bir moda evinde 8.000 tl ye özel olarak diktirildi..
2000 tl gibi uygun bir fiyattan satacağım.
maksat maddi durumu ıyı olmayanda zarıf ve sık bır gelın olabılsn.
siz gibi dinden imandan nasibini almamış bazı bayanlar ne kadarda boş ve kırıcı konusursunuz.hüsnizanda bulundugunuzun farkında olmadan karsınızdakının nasıl bırı oldugunu bılmeden gereksiz ve yanlış yorumlar yaparak altından kalkamayacagınız günahlara girersiniz.siz ancak bu işe yararsınız.bilgisayarın basında bos bos oturup kime laf soksamda stresimi atsam diye bekler durursunuz.kendimce ticaret yapıyorum bu benım gelinliğim değil.benım gelınlıgım cok ucuz olmasına ragmen dunyanın en güzel gelinliğiydi,onu satmaya kıyamam.bu gerçekten ikinci el ve 8.000 tl ye parıste dikilmiş bir gelinlik.içine girebilseydım ben gıyerdm ama bir beden büyük geldm.ama buda gayet sık bır gelınlık sizin gelınlıgınız kdr olmasada, sade sevenler ıcın güzel.fiyatıda belki ikinci el gelinlik satan bıyerden talıbı cıkar dıye yuksek tuttum.ama ıhtıyacı olan,alamayan bır gelin olursa elbetteki cok düşeceğim.insanların işine karısma hakkını nereden buluyorsunuz bılmıyorum,herkes kendı işine baksın mumkunse.almak isteyen olursa buyursun konusalım.
gelinliğin güzel sade hanı tarzım eylül 2013de kısmetse evlenıcem ve herşeyımızı kendımız yapıyoruz cıddı manada maddi sıkıntılarımız var gelınlıge tutupta 1000-1500 tl vermek istemedim sadece 2 kere giyeceğim bişey için, 2. el gelinlik bulabilirmiyim dıye bakınıyorum sımdıden şimdi benim gibi insanlar bakıcaktır buraya maddi durumu olmayan bir insan bunu nasıl alsın, uslupta yanlış oldugu ıcınde arkadaslarım senı elestırmıs kızma onlara sızlerde fazla gıtmeyın arkadasın uzerıne olur oyle şeyler herkez bazen yanlış şeyler konuşabılıyor.. sevgiler.
bu kdr gülecek ne vardı gerçekten anlamıyorum.demagoji yapmıyorum.yorum yapmayacaktım ama bu cümle dokundu gercekten.bu şekilde bir çıkış beklemiyordum.gerçekten üzüldüm sizin adınıza.bir anda kızmakla üzülmek arasında kaldıgımda sizi Allaha havale etmek geldi içimden sanırm yapılacak en dogru şey buydu.ellerimden bu cumleler döküldü,böylelikle kızgınlıgımda gectı.belkı kurulan devrik bi cümle için dalga konusu olduysam eger,bu sizin daha dogrusu dalga gecenlerın kendısinden utanmasını gerektirir.tartısmayı bu haddeye getırdıgınız ıcın kendınızden utanın.kaç yasında ınsanlarsınız cocuk gıbı dalaşıyorsunuz.hala daha kırıcı yorumlar yapmıyor muısunuz gercekten Allahınızdan bulun ve daha fazla ugrasmayın ltfn...