Arkadaşlar amacınız üzüm yemek mi bagcıyı dövmek mi.
Tüm dünyada serbest ekonomı varken demokrası varken bunlar çok basit tartışmalar.
Mal onun ister milyar ister ister bedava verir.
Zevkler tartışılmaz.Begenmedım çok çirkni vs.Ne kadarda anlamsız.Size begendınızmı diye sorulmuyor ki.
Satışa sundum talip olan varsa buyursun deniyor.Ben başlıgı okudugumda bunu anladım.Aynı yazıdan nasıl oluyorda bunca garip mana çıkarabildiniz.
Yok hava atıyor yok paranız çoksa satmayın.Herkesin yaşam şartları durumları fikirleri degişemezmi.
Daha anlayışlı daha saygılı ve empati yaparak yaklaşırsanız topık de amacına ulaşmış olur.
Gelinlik.Gelinlik yanı sevinci mutlulugu heyecanı ve ne çok güzel duyguları anlatan bir konuya nasılda böyle gereksız polemıklerle tartışıyorsunuz ınanın anlamadım.
bende kendi alfabemizle kurduğum türkçe cümleleri nasıl olduda kimse anlayamadı die düşünüyordum.anlayış,nezaket,zeka,saygı eskıden her bayanda mutlaka vardı.şimdiki bayanlarda bunların tümünü bulmak oldukça zorlaşmış.anlayışın,nezaketin için için teşekkür ederim aledax.anlaayan biri cıktı ya artık istediginizi konusun. akıl parayla değil malum.illa istemem diyorsanız sizin bileceginiz iş.