Merhaba arkadaşlar eminim bir çoğunuz benim gibi nişan sonrası düğün hazırlıklarına başladı, ev ve eşaya işini halletmiş biri olarak tek derdim kaldı, hayalimde ki gelinliği bulmak uzun zamandır forumda bulunan gelinlik bölümünden yüzlerce gelinliğe baktım çok beğendiklerim oldu, hatta içlerinden bazı beğendiğim modelleri eğer hazır bir model ise gidip denedim. Şu ana kadar tek bir konuda eminim gelinliği akay, pronovias ya da la sposa gibi hazır dikilmiş bir yerden almak istediğim, çünkü dikişler hatasız kumaşlar kaliteli ... Gelinlikte en önemli şey kumaş kalitesi ve dikiş kalitesi hatta çok beğendiğim bir modeli hem mağzada hemde moda evinde gördüm ama moda evinde gördüğümde modeli tanımakta zorluk çektim çünkü tamamen farklı bir kumaşla yapmışlar ... Şimdi en önemli konu maddiyat mağzalarda fiyatlar oldukça pahalı gerçi iyi bir moda eviyle arasında 500 ile 1.000 lira arasında fark var o özel gece için değer gibi gözüksede hepimizin bütçesi belli ... bende küçük bir araştıma yaptım ... 2. el orjinal pronovias bir gelinlik buldum hemde sadece nikahta 1,5 saat giyilmiş ve özel olarak kuru temizlemesi yapılmış duvak tarlatan herşeyi ile üçte biri fiyata hafta sonu görmeye gideceğim ...resimlerde harika umarım hayal kırıklığına uğramam sonuç olarak bende en fazla 3-4 saat giyeceğim boşu boşuna neden 3 katı fiyata alayım sonra rafa kalkıp yıllarca bir daha görmeyeceğim belki benden sonra bir gelin daha giyer :)))) Siz ne dersiniz...