• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İkinci El Gelinlik almak hiç aklıma gelmemişti ta ki...

keeper

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
339
3
96
45
İstanbul
Merhaba arkadaşlar eminim bir çoğunuz benim gibi nişan sonrası düğün hazırlıklarına başladı, ev ve eşaya işini halletmiş biri olarak tek derdim kaldı, hayalimde ki gelinliği bulmak uzun zamandır forumda bulunan gelinlik bölümünden yüzlerce gelinliğe baktım çok beğendiklerim oldu, hatta içlerinden bazı beğendiğim modelleri eğer hazır bir model ise gidip denedim. Şu ana kadar tek bir konuda eminim gelinliği akay, pronovias ya da la sposa gibi hazır dikilmiş bir yerden almak istediğim, çünkü dikişler hatasız kumaşlar kaliteli ... Gelinlikte en önemli şey kumaş kalitesi ve dikiş kalitesi hatta çok beğendiğim bir modeli hem mağzada hemde moda evinde gördüm ama moda evinde gördüğümde modeli tanımakta zorluk çektim çünkü tamamen farklı bir kumaşla yapmışlar ... Şimdi en önemli konu maddiyat mağzalarda fiyatlar oldukça pahalı gerçi iyi bir moda eviyle arasında 500 ile 1.000 lira arasında fark var o özel gece için değer gibi gözüksede hepimizin bütçesi belli ... bende küçük bir araştıma yaptım ... 2. el orjinal pronovias bir gelinlik buldum hemde sadece nikahta 1,5 saat giyilmiş ve özel olarak kuru temizlemesi yapılmış duvak tarlatan herşeyi ile üçte biri fiyata hafta sonu görmeye gideceğim ...resimlerde harika umarım hayal kırıklığına uğramam sonuç olarak bende en fazla 3-4 saat giyeceğim boşu boşuna neden 3 katı fiyata alayım sonra rafa kalkıp yıllarca bir daha görmeyeceğim belki benden sonra bir gelin daha giyer :)))) Siz ne dersiniz...

çok iyi dusunmussun
evlılık sırasında masraf cok oluyo gonlune gore bulursun ıns
bu arada mutluluklar

tabiki bütçeye göre davranmak lazım fakat ben daha önce birinin giydiğini tercih etmedim çünkü şahsi fikrim gelinliğin yaşanmışlığı olmamalı sadece ben giydiğimde benim hayallerime tanık olmalı

Mutluluklar dilerim şimdiden! opuyorumnanaktan

Bence gelip geçici hevesler ile yarına yatırım yapacağın parayı neden şimdiden harcayasın? Değil mi ama:) En güzelini düşünmüşsün canım. Bunlar sadece anlık hevesler, oysa aynı harcamayı evin için kalıcı olacak, çok daha değerli bir eşya için harcayabilirsin. Her zaman yarını düşünemekte fayda var. Evlilik günü gelir geçer. Aslolan sonrasını keyiflendirmek.

çok doğru düşünmüşsün bende nişanlımın ısrarı üzerine diktirdim gelinlik ve kınalık çok güzeller ama bende satmayı istiyorum

canım benim evlilik kolay değil masraflar belli sen nasıl istiyorsan nasıl içine sinecekse öyle davran giyecek olan sensin o gelinliği taşıyacak olanda sen herkez üzerine diktiremiyorkı çoğu 2. el giyiyor hem kuru temizlemede yapılmış güle güle giy canım

valla doğru kiralamak en mantıklısı masraf açısından gelinlik almak ve onu rafa kaldırmak biraz tuhaf ya hatırası olur tabiki ama bilemiyorum yaa kiralamakda ii bişey

Pazartesi gelinliğin resimlerini buraya ekleyeceğim arkadaşlar... ben bayıldım umarım sizde beğenirsiniz, mağzadan alınan bir gelinlikten ayırt etmek mümkün değil, çünkü giyen arkadaş sadece nikahta giymiş ve cidden çok dikkat etmiş .... iyi dilekleriniz için teşekkürler ....

bir dip not yazın evlenecek arkdaşların bilgisine uygun fiyatlara gelinlik almak için en doğru zaman aralık - şubat ayları arasıymış bilginiz olsun...

Tamam tatlım , senin içine çok sinmiş ve çok mutlusun , bu mutluluğunu bende paylaşıyorum seninle...
Güzel fotolarını bekliyoruz dört gözleeee

zaten satın aldığımız gelinliklerin bır çogu 2. el ki. örneğin ben diktirp kiralıyorum ıkı saat giyip geri götürüyorum moda evi de o gelinlik hiç giyilmemiş gibi başkasına kiralıyo yada satıyo. o yuzden en mantıklısını yapmıssın. güle güle giy

arkadaşlar merhaba
bende gelinliğimi satmak istiyorum
ilgilenenlerin bilgisine sunulur..
yeni evleneceklere şimdiden mutluluklar dilerim..

www.beyazxchange.com İkinci el gelinlik almak veya satmak için kuruldu. Ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. :52: Aynı zamanda nişanlık, gece elbisesi, düğün kıyafetleri için de ilan verilebilir.

Back