İkinci el çok satanlar listesindeki kitaplarımı satıyorum

mavisoluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
119
0
Adam Faverdan olasılıksız ve empati kitaplarımı 8tlye elif şafak aşk kitabını 5tlye satıyorum.Canan Tanın tüm kitaplarını 10tlye satıyorum.

alif şafak'ın aşk kitabı hariç tüm kitaplarını eğer istersen ortalama 8 tl alabilirim
eğer kabul edersen nasıl haberleşcez.

Son düzenleme:
şimdi ben sana msn adresimi yazsam yasak, özel msj göndereyim dedim en az 100tane konu başlığı açmalıymışım ee moderatörler nasıl bir site bu? nasıl haberleşicez dumanla mı?

şimdi ben sana msn adresimi yazsam yasak, özel msj göndereyim dedim en az 100tane konu başlığı açmalıymışım ee moderatörler nasıl bir site bu? nasıl haberleşicez dumanla mı?

100 adet konu değil,100 adet paylaşım içerikli mesaj yazacaksınız. Bu kotayı doldurduktan sonra özel mesajlaşma hakkınız açılacaktır..O zaman dumana,ateşe ihtiyaç kalmaz..

100 adet konu değil,100 adet paylaşım içerikli mesaj yazacaksınız. Bu kotayı doldurduktan sonra özel mesajlaşma hakkınız açılacaktır..O zaman dumana,ateşe ihtiyaç kalmaz..

100 adet paylaşım işte her neyse ,zoraki kota doldurmak durumunda kalıyoruz.Yoksa ateşlenen hararetlenen sizsiniz belli ki ,ama merak etmeyin ben dumanımla ateşinizi körüklerim daha çok kitlelere hitap ederiz bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…