Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ikinci el annesinin nenesinin çeyizinden elbise parça kumaş satmayı düşünenler...
arkadaşlar ikinci el vintage retro giyim kumaş alabilirim güzel parçalar olan atmayı düşünen kişiler varsa lütfen iletişime geçsin koleksiyon yapıyorum ,80 li yıllar ve öncesindeki her kumaş ve kıyafet olabilir çanta aksesuarda dahil..
annemin vatkolu ceketli yeşil attıramadıgım takımları felan vardı çekyatının altında ablam 30 yaşında 80ler oluyo yani herelde ay atmıyo satarmı ki acaba :)) kayınvaldem bize gecelikelrini felan vermişti nereye attım kimbilir bak lazım olcakmış :) bayramda anneme bi sorarım verirse buraya resim atarım
arkadaşlar ikinci eltage retro giyim kumaş alabilirim güzel parçalar olan atmayı düşünen kişiler varsa lütfen iletişime geçsin koleksiyon yapıyorum ,80 li yıllar ve öncesindeki her kumaş ve kıyafet olabilir çanta aksesuarda dahil..