İkinci çok silik bir çizgi gördüm gebelik olabilir mi

Serranuraydn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
27
5
1
26
Arkadaşlar ikinci silik bir çizgi gördüm yarım saat içinde çıktı kan testi vermek istemiyorum hayal kırıklığı olur diye böyle durum yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• IMG_20230313_144859.jpg
    128,7 KB · Görüntüleme: 346
Birde sizin test akmış o pembelik akmamalı. Ya idrar fazla geldi yada bozuk. Bence gebelik yok. Kan vermeyin. Çizgi olduğunda sadece 2 çizgi oluyor başka pembelik olmuyor.

O çizgi çıktıktan sonra aktı o pembelik daha öncede buharlaşma çizgisi çıkıyordu ama 6 -7 saat sonra çıkıyordu ilk yarım saat çıkınca belki dedim. Yinede teşekkür ederim biraz daha beklemem gerekecek sanırım net bir sonuç için..

Yarın sabah bir test daha yapın ikinci çizgi pembe gözüküyor koyulaşmayı takip edin hergün sonra kana gidin netleşince

Kan testi vermedim. Başka gebelik testlerinde çıkmadı şuan adet söktürücü ilaç kullaniyorum. Hala adet olmadım. İki hafta sonra tekrar guncellerim adet olmayı bekliyorum ilaç içtikten sonra
Keske test verseydınız benım arkadasım adetten 15 gun sonra kanda cıktı gebelıgı

Keske test verseydınız benım arkadasım adetten 15 gun sonra kanda cıktı gebelıgı
Yani bende şöyle düşünüyorum polikistik var bende .en son adet tarihi 11 Şubat. Geçen hafta doktora gittiğimde ultrasonda baktığında bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum keşke olsa. Sadece adet söktürücü bitmesini bekliyorum bu cuma biticek. 11 Şubat'tan beri sürekli kür yaptım soğan suyu, hayıt suyu egzersizler felan tık yok

Ama umutlandırmak gıbı olmasın bıde soyle dusun hamıle oldugunde bıle kese 6 haftalık falan olunca gorunuyor hakkınızda hayırlısı olsun rabbım en kısa surede hayırlısı ıle nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…