- 4 Şubat 2023
- 27
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Serranuraydn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka testlerde yaptım ama çıkmadı hiçbir şey adette olmadımSonucunuz ne oldu merak ettm
Son durumunuz ne olduBaşka testlerde yaptım ama çıkmadı hiçbir şey adette olmadım
Kan testi vermedim. Başka gebelik testlerinde çıkmadı şuan adet söktürücü ilaç kullaniyorum. Hala adet olmadım. İki hafta sonra tekrar guncellerim adet olmayı bekliyorum ilaç içtikten sonraSon durumunuz ne oldu
Keske test verseydınız benım arkadasım adetten 15 gun sonra kanda cıktı gebelıgıKan testi vermedim. Başka gebelik testlerinde çıkmadı şuan adet söktürücü ilaç kullaniyorum. Hala adet olmadım. İki hafta sonra tekrar guncellerim adet olmayı bekliyorum ilaç içtikten sonra
Yani bende şöyle düşünüyorum polikistik var bende .en son adet tarihi 11 Şubat. Geçen hafta doktora gittiğimde ultrasonda baktığında bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum keşke olsa. Sadece adet söktürücü bitmesini bekliyorum bu cuma biticek. 11 Şubat'tan beri sürekli kür yaptım soğan suyu, hayıt suyu egzersizler felan tık yokKeske test verseydınız benım arkadasım adetten 15 gun sonra kanda cıktı gebelıgı
Ama umutlandırmak gıbı olmasın bıde soyle dusun hamıle oldugunde bıle kese 6 haftalık falan olunca gorunuyor hakkınızda hayırlısı olsun rabbım en kısa surede hayırlısı ıle nasıp etsınYani bende şöyle düşünüyorum polikistik var bende .en son adet tarihi 11 Şubat. Geçen hafta doktora gittiğimde ultrasonda baktığında bir şey olsa söylerdi diye düşünüyorum keşke olsa. Sadece adet söktürücü bitmesini bekliyorum bu cuma biticek. 11 Şubat'tan beri sürekli kür yaptım soğan suyu, hayıt suyu egzersizler felan tık yok