• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci çocuklarınız nasıldı uslumu yaramazmı

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
40
kızlar çevremde duyduğumkadarıyla herkes ikincilerin daha uslu olduğunu söylüyo benim oğlum şuan 10 aylık ve tekrar martta doğum yapcam araları 15 ay olcak buda beni biraz endişelendiriyo açıkcası oğlum genelolarak sakin uslu bir bebeklik geçirdi tabi şimdi çok hareketli inşallagh ikincisi de uslu olurda ikisiyle yeterince ilgilenebilirim sizlerdedurum nasıldı

benim kızım 26 aylık,4 hafta sonra kısmetse doğumum var.kızım genel olarak uslu,sakin bir çocuk bu yüzden ikincinin tam tersi olmasından çok korkuyorum,inşallah o da ablası gibi olur.

herzaman küçükler daha yaramaz olur diye duymuştum doğruymuş ilk kızım dah usluydu gaz sancısı nedir bilmedim şimdi bu kız hepimizi uğraştırıyorkaydirigubbakcemile4

ikinciler hem daha yaramaz oluyo hem bıraz daha tatlı o dıllerıyle yaramazlıklarını unutturuyolar

hayırlı olsun öncelikle... benim oğlum 11 aylık ve çok yaramaz.. ikinci bebekde yolda.. allah yardımcımız olsun

Benim kızım tam bir fırtınaydı, ne uykusu ne günlük halleri hiç kolay değildi, şimdi oğlum 13 aylık o da bir başka çeşit fırtına, belki ablasından bir kuple hafif sayılırdı 6. aya kadar ama malesef o da çok yaramaz oldu. 3. de yolda dörtbuçu ay sonra geliyor, herkes bak o çok uslu olur diye beni teskin ediyor ama artık pek inanamıyorum, çünkü 2. için de aynı şeyleri söylüyorlardı. Neyse sağlıklı olsunlar, sağlık olalım da idare etcez artık. Demek ki benimkilerin cinsi böyle :bbo:

Merhaba,
Konunuz içeriği nedeniyle taşınmıştır.Bilginize.:a.s.:

Bu mesajı görünce nereye taşındığına bakıyorum bulamıyorum ama... Herhangi kapatılma durumu da yok... Gülşah nereye taşıyosun bu mesajları bi diyiverbilmiyorumkismile

Back