ben bir ara çok istiyordum 2. çocuğu,o dönem ben isterken eşim istemedi,şimdide o istiyor ben istemiyorum,korkuyorum aslında ben birazcık,oğlumu tek başıma büyüttüm eşimden bu konuda pek destek görmedim,bana yardımcı olacak kimsede yoktu,çocuğun herşeyinde yalnız kaldım,birde çok yaramaz ve hareketli bir çocuk,2 çi bir çocuk yaparsam ona bakamam 2 tane çocukla başa çıkamam diye korkuyorum,eşim sadece işe gider ve gelir hiç bişeyle ilgilenmez,o nedenle onada güvenemiyorum,biliyorum ki 2. olunca onda da hiç yardımcı olmayacak bana,bir hafta uykusuz kaldığımı eşimin umurunda bile olmadığını çocuk onu uyutmadığı zaman bana bağırıp çağırdığını bilirim.eşim dışarda gezip tozarken ben çocukla evde kalmak zorunda kaldım,çocuk hasta olacak diye hiç bir yere götürmüyordu, oğlumda zaten kesinlikle kardeş istemiyor,hatta kendinden küçük çocuklarla birarada bile bulunmak istemiyor.
insanın kardeşi olması güzel bişey ama içinde bulunduğun şartlar önemli bakabileceğine inanıyorsan yap,ama bu aralar ben kendime güvenmiyorum bu konuda,zamana bıraktım