- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
- 33
- Konu Sahibi yasamak__guzeldir
Arkadaşlar ikinci cocuk için tasima aparati ariyorum.Elinde olup satmak isteyen irtibata geçebilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi burada da chicco nun var ama her bebek arabasıyla uyumlumudur acaba?Açıklama yok hakkında.Çok acil ihtiyacim var ve hiç bir yerde yok.Bende ariyorum ondan. Konu acmistim ama kimse bisey yazmadi. Kimse de yok sanirim.
Sahibinden sitesinde gördüm bende istiyordum pahali geldi belki fiyat size uyar ilk 250 yazmıştı satan kisi sonra 200e düşürdü daha indirim yapar mi bilemem bi bakin istersenizArkadaşlar ikinci cocuk için tasima aparati ariyorum.Elinde olup satmak isteyen irtibata geçebilir mi?
Çok fazla chicco nun ki 130 civarı o bile fazla ama uyacağını bilsem alicam.Sahibinden sitesinde gördüm bende istiyordum pahali geldi belki fiyat size uyar ilk 250 yazmıştı satan kisi sonra 200e düşürdü daha indirim yapar mi bilemem bi bakin isterseniz
Internet harici bir yerde yok ki gidip adam gibi bilgi alsak. Ebebek te sordum kendi markasıyla uyumlu olabilir sadece dediler onlarda çok fazla bilmiyorlarGenelde uyumlu oluyormus diye duydum ama tbi emin olman lazim
AminAnladim canim insallah bulursun istedigin gibi
Benim araba baston tarzı daha kizim küçük olmuyor öyle abiside önünden itiyor denedim birkere sonuç husrandi.Bende buyuk kizimi oturtuyorum arabaya ufak kizimi da onune oturtuyorum oyle geziyoruz. Buyuk yurumek istyor bazen. Bende o yuzden ariyorum kardes aparati
Inan biri ciksa bende var dese 150 200 den assagi fiyat vermez insanlar tuhaf ikinciel alim satim moda oldu 1 liraya aldigini 3 lira hatta 10 liraya satan var kullandigi haldeAmin
Bebedue universal taşıyıcı var 200 lira civarında.O bile çoook fazla.Ay biri çıksa var bende dese ne iyi olur.Kizim kanguruda çok terliyor oğlum arabada durmak istemiyor
Inan biri ciksa bende var dese 150 200 den assagi fiyat vermez insanlar tuhaf ikinciel alim satim moda oldu 1 liraya aldigini 3 lira hatta 10 liraya satan var kullandigi halde
Onun satışı hiçbir yerde yok türk sitelerinde yani olsa alicam.Ne yaptınız peki sizinkini o kadar çok ihtiyacim varki zaptedebilsem ikiz bebek arabası alcam artık o dereceLascal buggie board di sanirim kizlar ben kullandim.hwr marka ile uyum sagliyor.
Canim bende bi arkadasima sattim .bir ara vardi satisi buradada .Ama e bebektede bulmustum ben o zamanlar jokerde de varOnun satışı hiçbir yerde yok türk sitelerinde yani olsa alicam.Ne yaptınız peki sizinkini o kadar çok ihtiyacim varki zaptedebilsem ikiz bebek arabası alcam artık o derece
Ebebek te yok jokerede bir bakayım canım.sagolasin.Canim bende bi arkadasima sattim .bir ara vardi satisi buradada .Ama e bebektede bulmustum ben o zamanlar jokerde de var
Ikinci el için o fiyat çok fazla maalesef biraz daha bekleyip bebedue ninkini alicam.170 civarı bir fiyatta ve sıfırBayanin yazdigi markayi satiyor sahibinden de ki kisi 200 tl hala fiyatı