• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Ikinci çocuk tasima aparati ariyorum.

Bende ariyorum ondan. Konu acmistim ama kimse bisey yazmadi. Kimse de yok sanirim. :KK43:

Arkadaşlar ikinci cocuk için tasima aparati ariyorum.Elinde olup satmak isteyen irtibata geçebilir mi?
Sahibinden sitesinde gördüm bende istiyordum pahali geldi belki fiyat size uyar ilk 250 yazmıştı satan kisi sonra 200e düşürdü daha indirim yapar mi bilemem bi bakin isterseniz

Bende buyuk kizimi oturtuyorum arabaya ufak kizimi da onune oturtuyorum oyle geziyoruz. Buyuk yurumek istyor bazen. Bende o yuzden ariyorum kardes aparati

Amin
Bebedue universal taşıyıcı var 200 lira civarında.O bile çoook fazla.Ay biri çıksa var bende dese ne iyi olur.Kizim kanguruda çok terliyor oğlum arabada durmak istemiyor
Inan biri ciksa bende var dese 150 200 den assagi fiyat vermez insanlar tuhaf ikinciel alim satim moda oldu 1 liraya aldigini 3 lira hatta 10 liraya satan var kullandigi halde :olamaz:

Back