ikinci cocuk mu ? kurtaj mi ?

kardeşimle aramızda 20 ay var.
benim üstüme kuma gibi gelse de :)) bence ideal bir aralık
benim de öyle olmasını isterim

Kesinlikle ikinci bebek diyenlerdenim. Tecrübem olmasada, o duyguyu yaşamasamda ben ona kıymayın derim. Tüp bebek tedavisi görüyorum ve sonucumu cuma günü alacağım. Hüsrana uğramaktan, kendimi dinlemekten korkuyorum.. Ne güzel Allah size bu mucizeyi vermiş, o duyguyu yaşatmış..

Selam ve dua ile ..

dini yönden yorum yapmayın demişsin ilk mesajında şimidede diyosunki korkum kürtajdan sonrasını unutamamak vicdan azabı bu yüzden sen istesende aldıramazsın zaten inanan birisin
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin dua et bende artık hamile olup doğurayım

ya sonra pişman olursan.... o zamanda istersin olmazsa.... bu düşünce daha zor... iki çocuk bkaılır beya... birlikte büyüyüp giderler....

Hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu zor zamanımda ailem aldırmamı söylerken sizler bebeğimi dünyaya getirmem için destek oldunuz. Eşimle uzun uzun konuştuk ve bu bebeğin artık ailemizin yeni bir üyesi olması gerektiğine karar verdik. Umarım sağlıklı bir bebişim ve kolay geçen bir hamilelik dönemim olur. Tekrardan desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar :)

canım zaten senin yazılarından bu bebge kıyamayacağın cok bellıydı bende 36 yaşındayım arkadasım 37 yasında evlendı yumurtlaması cok azmış tüpbebek bıle yapamıyorlar yaşımız geçiyor artık bende ıkıncı çocuğuma hamıleyım ve 2 sene sürdü kalabılmem byle bir şansı yakalamışız cok sanslıyız kararınızı olumlu vermenize cok sevındım sağlıkla kucağına alırsın ınsallah aldırmanı söleyen aılende emınım ki torunları doğunca sana öyle dediklerine pişmann olucaklar

bu kararına çok çok çok sevindim Allah ikisinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olurlar inşallah.

Cocuklarima iyi bi gelecek vermek istiyorum diyorsun birine iyi gelecek vermek icin oburunun hayatini elinden almak adalet degil esinle en dogru karari almissin buna cok sevindim isi dini yonden almayin demissin o ilgunc geldi bana hayatini dinle bagdastirmazsan dogru karar alman mumkun degil sen samimi ol allaha guven o sana yardim edecek birilerini gonderir icini ferah tut simdiden allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin sana

Allah allah millette nsil bi aile var insan evladina aldir evladini da ol katil dermi ya bu nasil bi mantik canim kardesim ben bu kurtaj meselesine cok hassas oldugum icin bu tepkim sen esinle cok guzel bi karar almissin sana katil ol diyen ailenide unut gitsin rabbim sanaa yardimci olacak birilerini gondersin insaaallah cok rahat cokta guzel bi gebelik gecir insaallah bunu cani gonulden diliyorum mevladan

Yas itibari ile 2.çocuğudogurun derim. Yanlis anlamayin artik cçoğu hastaligin tedavisi kardesten alınan ilikle tedavi ediliyor. Belki de bi hikmettir bu:)

Canim herseyden once allah anali babali buyutsun diyorum bu sana verilen bi armagan anlasilan normal dogum yapmissin. Yasinda bence tam. 2. Cocuk hic mi dusunmuyosun 40 indan sonra mi yapmayi planliyosun anlamadim. Bence destekcin varsa tabiki dogur.

ayni durum benim basima geldi ve dogurmaya ne fiziki ne psikolojik gucum var cunku bana yardim edecek kimsem yok.. ve simdi devlet hastanelerini ariyorum bana yardim eder misin nerde yapiyorlar tavsiyeleriniz ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…