Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dini yönden yorum yapmayın demişsin ilk mesajında şimidede diyosunki korkum kürtajdan sonrasını unutamamak vicdan azabı bu yüzden sen istesende aldıramazsın zaten inanan birisinAslinda sanirim manevi destege ihtiyacim var , yazdiklariniz iyi geldi oncelikle cok tesekkur ederim hepinize. Esim bebegi istiyor ama ailem aldirmamdan yana , cok zorlanacagimi dusundukleri icin , oğlum dogdugunda cok yardimci oldular ama artik laf isiterek yardim almak istemiyorum , en ufak soz bile incitiyor bu yastan sonra . Benimse en buyuk korkum kurtajdan sonrasini unutamamak ,vicdan azabi. Ikinciye haksizlik olacak ama calismaya mecbur olacagim tek maasla iki bebek helede istanbulda cok zor. Annem oglana yazik olacak cocuklugunu yasayamicak abi olacak hemen diyor ,pedagoglarda en az iki yas olmali diyor tereddütlerim bunlar . Yıllar sonra kız mı olurdu erkek mi acaba diyeceğim , aklımdan hiç çıkmayacak biliyorum ama bebeklerime iyi bir gelecek de vermek istiyorum. Herkese desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu sitenin önemini ve yazanların desteğinin değerini bir kere daha anladım. Hepinize tek tek teşekkür ederim :) iyi ki varsınız...
canım zaten senin yazılarından bu bebge kıyamayacağın cok bellıydı bende 36 yaşındayım arkadasım 37 yasında evlendı yumurtlaması cok azmış tüpbebek bıle yapamıyorlar yaşımız geçiyor artık bende ıkıncı çocuğuma hamıleyım ve 2 sene sürdü kalabılmem byle bir şansı yakalamışız cok sanslıyız kararınızı olumlu vermenize cok sevındım sağlıkla kucağına alırsın ınsallah aldırmanı söleyen aılende emınım ki torunları doğunca sana öyle dediklerine pişmann olucaklarHanimlar oncelikle belirtmek isterim ki lutfen konuya dini yonden yaklasmayin. Dinen kurtajin anlamini biliyorum bu sebeple lutfen deneyim ve fikirlerinizi paylasin. Simdiden tesekkur ederim. Istanbulda yasiyorum ve yedi aylik bir oglum var. Yanlislikla ikinciye hamileyim ve 36 yasindayim . Calismaya baslamayi ve ikinci cocugu yapmamayi dusunuyordum ki test ile hamile oldugumu ogrendim. Kafam cok karisik uyku uyuyamiyorum. Konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum.
bu kararına çok çok çok sevindim Allah ikisinide sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olurlar inşallah.Hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu zor zamanımda ailem aldırmamı söylerken sizler bebeğimi dünyaya getirmem için destek oldunuz. Eşimle uzun uzun konuştuk ve bu bebeğin artık ailemizin yeni bir üyesi olması gerektiğine karar verdik. Umarım sağlıklı bir bebişim ve kolay geçen bir hamilelik dönemim olur. Tekrardan desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar :)
Cocuklarima iyi bi gelecek vermek istiyorum diyorsun birine iyi gelecek vermek icin oburunun hayatini elinden almak adalet degil esinle en dogru karari almissin buna cok sevindim isi dini yonden almayin demissin o ilgunc geldi bana hayatini dinle bagdastirmazsan dogru karar alman mumkun degil sen samimi ol allaha guven o sana yardim edecek birilerini gonderir icini ferah tut simdiden allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin sanaHepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Bu zor zamanımda ailem aldırmamı söylerken sizler bebeğimi dünyaya getirmem için destek oldunuz. Eşimle uzun uzun konuştuk ve bu bebeğin artık ailemizin yeni bir üyesi olması gerektiğine karar verdik. Umarım sağlıklı bir bebişim ve kolay geçen bir hamilelik dönemim olur. Tekrardan desteğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız kızlar :)
Canim herseyden once allah anali babali buyutsun diyorum bu sana verilen bi armagan anlasilan normal dogum yapmissin. Yasinda bence tam. 2. Cocuk hic mi dusunmuyosun 40 indan sonra mi yapmayi planliyosun anlamadim. Bence destekcin varsa tabiki dogur.Hanimlar oncelikle belirtmek isterim ki lutfen konuya dini yonden yaklasmayinbenxen kurtajin anlamini biliyorum bu sebeple lutfen deneyim ve fikirlerinizi paylasin. Simdiden tesekkur ederim. Istanbulda yasiyorum ve yedi aylik bir oglum var. Yanlislikla ikinciye hamileyim ve 36 yasindayim . Calismaya baslamayi ve ikinci cocugu yapmamayi dusunuyordum ki test ile hamile oldugumu ogrendim. Kafam cok karisik uyku uyuyamiyorum. Konuyla ilgili fikir ve deneyimlerinizi bekliyorum.