Merhaba arkadaslar yeni uye oldum ama yillardir takipteyim. 35 yasindayim bir kizimvar 2.5 yasinda
tup bebek yontemiyle hamile kaldim.pcos hastasiyim. Ondan once bir kurumda calisiyordum ancak cikartildim dava falan actim kazandim. Yani 3senedir calismiyorum. Annem vefat ettigi ve kayinvalidemle hic anlasamadigimiz ustune onun diger toruna baktigindan cocuguma kendim baktim artik yavastan kres aramaya basladim cunku ciddi giderlerimiz var ev kira hayatimizi cok kisitladik hicbisey yapamaz olduk falan. Bebegimi buyuturken inanilmaz zorluklar yasadim manevi olarak yiprandim esimle aramiz sik sik bozuldu kavga gurultu bakinca duzeldi ama sacimda tek bir tane bile siyah sac kalmadi (abartmiyorum) hayata gec kalmislik hissi bi yandan parasizlik ve gelecek kaygisi bir yandan. Bir is gorusmesine gittim ama pek tatmin etmedi cunku cocugumu krese verip baslamak istiyorum ona duzen kurmaya calsiiyorum dolayisyla pek begenmiyorsam cikarim diyemiyorum dogru karar vermem gerek. Tum bunlara ilaveten yatirimlik bir ev almistik sehir disinda bitti sayilir ve eylul ekim gibi kiraya verebiliriz bu durumda bizi kendi kiramiz acisindan biraz rahatlatir ve esimin bekledigi bi miktar zam var toplamda hersey planlandgi gibi giderse 2000 lira kardayiz yani. Cok buyuk para degil ama rahatlatir. Tum cocuk buyuturken ki yasadigim zorluklara inat cocugumu bazen kardessiz buyutmesem mi diyorum. Evet cok zorlandim falan ama bencil miyim acaba tek cocukla kalmakla?zaten soyle bir sorunumuz var ki cocugum paylasmayi bilmiyor istemiyor sevmiyor bu ileriki surecte sorun halini alir mi?ben ikinci cocugu dogursam_ki tup bebek yaptigim icin olur mu olmaz mi bilmiyorum bile_tekrar is hayatina donmek cok zor birkac aylik surecte bile gerek yasim dolayisiyla gerek ara vermem dolayisyla cvim pek ragbet gormedi:)siz benim yerimde olsaniz ne dusunurdinuz