Ikinci cocuk istiyorum hamile kalamiyorum

Saripapatya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
102
48
28
35
Merhaba kizlar..7 sene önce evlendim..5.ayimda normal yollarla hamile kaldim ve bir oglum oldu..oglum 4 yasindayken ikinci cocuk istedik fakat olmadi.1sene denedikten sonra doktora basvurdum..ilk ay ilac kullandim olmadi rahim filmi cekildim bi sıkıntı yok dedi doktor.3 ay dene yine dedi.2 ay gecti yine gebelik olmadi.bu ay son kez deneyecegiz olmazsa aşilama mi olcak tam bilmiyorum. Oglum sürekli kardes istiyo bende cok istiyorum tabi ama oglumun sürekli bebek kardesim nezaman olacak diye sormasi beni cok üzüyor.ikinci kez hamile kalmakta zorlanan ve basarabilen var mı yoksa oglum tek kardes mi kalacak? Allahim isteyen herkese nasip etsin

Oglunuza neden kardes yapma planinizdan bahsettiniz ki? Cocuklarda zaman kavrami cok olmadigindan hamileligin sonunda soylenir kardesi olacagi
Plandan bahsetmedim cevremizdeki herkesin kardesi oldugu icin benim neden yok benim neden yok diye soruyor. Hemen hemen her aksam yatarken benim bebek kardesim olunca diye baslayan hayaller kuruyor

Merhaba ben de ikinci çocuk için uğraşanlardanim biz denemeye başlayalı 6 ay oldu ilk 4 ay olmayınca dra gittim FSH değerim 9 çıktı ondan sonra özel hastaneye gittim o ay klomen kullandim her şey yolundaydı ama olmadı bu ay da rahim filmi çekildim her şey normal dedi Dr bu ay korunduk bakalım. Benim de 5 yaşında bir kızım inşallah çocuklarımızın kardeşi olur.

Hemen hemen aynı durumdayız..bu ay korunduk demissiniz neden korundunuz anlayamadim.? Amin insaallahh olur ya

Plandan bahsetmedim cevremizdeki herkesin kardesi oldugu icin benim neden yok benim neden yok diye soruyor. Hemen hemen her aksam yatarken benim bebek kardesim olunca diye baslayan hayaller kuruyor
Benimde 5 yaşında bi kızım var bizde çok istiyoruz bu mesajınızı okuyunca bican ben yazmış gibi hissetim kızımda aynı şekilde anne benim niye kardeşim yok ne zaman olur diye soruyor oda aynı şekilde bütün arkadaşlarının kardeşleri olduğu için istiyor

Bizimde bütün tahliler yapıldı rahim filmi her şey temiz kaç ay klomen tedavisi gördüm ama naip olmadi daha

Sizi okadar iyi anliyorumki..oglum öyle dedikce icim nasil yaniyor.benim bi abim var 2 kardesiz ona ragmen isterdim baska kardeslerimde olsun. Oglum tek cocukmu kalacak diye cok üzülüyorum

Sizi okadar iyi anliyorumki..oglum öyle dedikce icim nasil yaniyor.benim bi abim var 2 kardesiz ona ragmen isterdim baska kardeslerimde olsun. Oglum tek cocukmu kalacak diye cok üzülüyorum
Aynen bende hep öyle düşünüyorum bana bişey olursa en azında iki kardeş birbirlerine destek olurlar

Canım benimde 3 yaşında iken oğlum tekrar bebek istedik. 6 ay uğraştım hamile kalamadım dr a gittim bende bişey çıkmadı eşimin de dr a görünmesini önerdi dr. Eşimde varikosel varmış ameliyat oldu 3 gün içinde ve ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım kızım var şuan . sonrası tekrar kaldım ama karnımda öldü oda . Yanı eşinde muayene olsun takviye kullanın bol bol dua edin ovulasyon testi ile takip edin. Allah size de tez zamansa nasip etsin. Arkadaşımda 6 yıl uğraştı 2. İçin şimdi 3 çocuklu üst üste verdi rabbim. Her nasip vaktine esirdir stres yapmadan tevekkül etmelisin

Cok tesekkur ederim..cok dogru nasibimizde varsa olucak elbet..bana da umut oldunuz suan cok sagolun

Merhaba canim bende ayni seyleri yasiyorum ne yapacagimi bilmiyorum.. Hamile kalirsan buradan paylasabilirmisin cozumu??

Cok tesekkur ederim..cok dogru nasibimizde varsa olucak elbet..bana da umut oldunuz suan cok sagolun
Canim bende ayni seyleri yasiyorum. Esinin spermi mi sadece kontrol edildi? Bizde oyle oldu.. Ne yapacagimi bilmiyorum insan cok umutsuzlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…