Ikinci cocuk istiyorum hamile kalamiyorum

Merhaba yazdıklarınızı okuyunca kendimi gördüm yazdıklarınızda. Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz bende 7 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var ve bir senedir denememize rağmen olmuyor oğlum sürekli kardeş istiyor beni de bu durum çok üzüyorBen iki aydır klomen tedavisi görüyorum doktor bir tane çocuğumuz olduğu için eşimden herhangi bir test istemedi doğru mu yaptı bilmiyorum. Sizin son durumunuz nedir. İnşallah güzel haberler almışsınızdır ve bizim gibi olan herkese umut olursunuz

Bende de durumlar hala ayni..esimde doktora gitti bu surede onda bi skntı yok..ama oglumla konusa konusa kardesim olmazsa da olur biz zaten boylede mutluyuz demeye basladi cok sükür..o oyle deyince bende de bi rahatlama oldu

Bende de durumlar hala ayni..esimde doktora gitti bu surede onda bi skntı yok..ama oglumla konusa konusa kardesim olmazsa da olur biz zaten boylede mutluyuz demeye basladi cok sükür..o oyle deyince bende de bi rahatlama oldu
İnşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler alır bi gelişme olursa yazarsınız oğlunuz için de sevindim Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin

İnşallah en kısa zamanda isteyen herkes güzel haberler alır bi gelişme olursa yazarsınız oğlunuz için de sevindim Allah evlatlarımıza uzun ömürler versin
Amin hepimiz seviniriz insaallah bu güzel haberle..Cok tesekkur ederim sizin evladiniza da hayirli uzum ömurler dilerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…