İkinci çocuk fikri bile korkutuyor!!

Cok gecmis olsun bebegini saglicakla buyut...

Benim dogum hikayem cok daha feciydi.beni kesmemeleri icin yalvardigim halde doktorun verdigi cvb o zaman evde dogursaydin oldu...yedi dogum yapmis olan yenfem en zor dogumunun hastanede olan dogum oldugunu soyler hep..
Sartlar uygun olursa tum torunlarinin ebeligini yapan benimde dahil babaannemin yaptirmasini istiyorum.

Ilk dogumumda kadinlarin ne kadar aptal oldugunu nasil ikinci ucuncu cocugu yaptiklarini dusundum..annemin sozleri aklima geldi her dogumda kadin tovbe edermis acilarini unutunca yine cocuk sahibi olmak istermis...benimde suan oyle kizim bes yasina gircek ve bu bebegimi cok istedim hem sevinc hem korku bekliyorum.seninde zamanla dusuncen degisir

Su an 21 günlük lohusayım. Bende normal dogum yaptım 7 cm açıklıkla girdim iki kez kestiler alttan. Kac dikis var hala bilmiyorum. Doğumum cok zor gecti bit bucuk gün sancı cektim. En son bebegin kalp atışı zayıflamış o yuzden suni sancıyı bastılar
Dört poşet suni sancı verdiler. En son doktorların kollarını yoluyordum. Cok zordu bende de travma olarak kaldı o dogum anı. Catala yatırdılar ıkın diyorlar bebek bi kac kez gidip gelmis nefessiz kalmıs sükür sonra bi sıkıntı cıkmadı. Hala dikişlerim sızlıyor dökülmedi. Türkmenistanda dogum yaptım burda yasıyoruz. Bes cocugum olsun istiyordum artık ikinci fikri bile ürkütüyor ilerde ne olur bilemem.

Canim cok gecmis olsun. Allah sanada bebeginede hayirli saglikli omurler versin insAllah. Gercekten bu dr olayi cok onemli. Allah iyileriyle karsilastirsin. Yalniz ben bu kesik olayina karsi degilim banada kesik attilar ona ragmen yirtilmam olmustu. Gerci once yirtilma olduda ondan sonrami kestiler hic bilmiyorum. Kesik dikisle cabuk iyilesiyorda yirtigin acisi cok daha fazla. Dr yirtigimi dikmemistu dikersem dayanamazsin demisti keza bende yirtiktan oturu epey sure cok afedersin popomun ustune oturamamistim. O donemlerde hastane dogum bana kabus gibi geliyordu. Ama sukur geciyo unutuyorsun. Simdi 2. Gebeligim korkmuyor muyum korkuyorum valla hemde cok fazla. Ama tek tesellim geciyo zaman aliyo ama sukur ki tekrar eski saglikli halime donebiliyorum. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Buarada bu vajinaya el sokmak nedir ya bazilarinda duyuyorum gercekten kimiside bebek ciksin diye karina epey bastiriyormus falan. Resmen kabusa ceviriyorlar. Dr cok onemli ya motive etmesi vs. Bana cok iyi cok iyi dedikce guc geliyordu resmen ona gore ikiniyordum. Buarada bilmiyorum ama devlet hastaneleri bana daha iyi geliyor ozeller parali kasaplar gibiler. Benim dogumunda hic bir mudahale olmadi ne karnima ne vajinama. Devlette dogum yaptim kismetse 2.de devlette dusunuyorum.

Canım ben dogurdum iki doktorda karnıma bütün gücüyle bastırdı. En son bi doktor bütün ağırlığıyla üstümdeydi. Allah simdiden hayırlı dogum versin insallah sana.

Çok kötü tecrübeler yaşamışız Allah bir daha yaşatmasın böyle travmalar...

Canım zor bi doğum olmuş rabbim evladini bağışlasın size ama yeni ve zor bi doğum olduğu için su an gözün korkuyo çocuğun biraz büyüsün 4-5 yaşlarına gelince ınan acılar unutuluyor tekrar isteniyor rabbim evlatlarimizi kotuluklerden korusun

Canım ben dogurdum iki doktorda karnıma bütün gücüyle bastırdı. En son bi doktor bütün ağırlığıyla üstümdeydi. Allah simdiden hayırlı dogum versin insallah sana.

Cok gecmis olsun nasil bir travmadir o ya rabbim bir daha yasatmasin. Cok tsk ederim Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…