ikinci çocuğu düşünenler buraya...

_bambu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
946
30
68
selam benim17 aylıkoğlum var 2.n yi düşünüyorum. aranızda benim gibi yaş farkını az tutacak olan var mı? ya da ilk çocuklarınız kaç yaşında?

Merhabalar
2 haftaya kalmaz kızım olacak inşallah doktorum daha alttan muayne etmedi ama normal dogum yaptırmaya eğimli.

Normal dogum yapan bayanlar nasıl bir duygu acıyormu anneyi uyuşturan yada acısını azda olsa dindiren iğne falan vuruyorlarmı?

Kesik atılan ve dikişi olan kadınlarla konuşuyorum hiç acımadıgını ve hissetmediklerini söylüyorlar.

Beni kandırıyorlar degilmi Bana yardımcı olun....

cnm ben sezeryanla doğum yaptığım için bişey diyemicem ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

canım benimde 17 aylık kızım var bende arayı kısa tutmak istiyorum arkadaş gibi büyüsünler istiyorum ama çalışıyorum benim bakıcı sorunum var enazından kızım 3 yaşına gelsin kreşe veririm diye düşünüyorum takdir ALLAH IN....

merhaba.benim oğlum 3,5 yaşında.ben de ikinci çocuk düşünüyorum artık,yani düşünüyoruz hayırlısı inşallah..

kızlar benim oğlum 10 yaşında. bizde ara çok açıldı yani. şimdiye kadar kardeş istemezken son zamanlarda ısrarla hemen kardeşim olsun diyor. bence siz erkenden yapmaya karar vererek doğrusunu yapmışsınız. beraber büyütürsünüz. bana bu saatten sonra çocuk bakmak zor geliyor. oğlum eşimi de etkiledi. artık ikisi birden başımın etini yiyorlar. el mahkum, oğlum yanlız kalmasın diye yapacağız bir tane daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…