kızlar yarın adet günüm gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile miyim?? ama karnım ve dizlerim çok ağrıyo adet olacak gibi hamile olsam ağrımazdı bu kadar diye düşünüyorum..
ayrıca ovulasyon testi yaptım onunda iki çizgisi de koyu çıktı oysaki yarın adet günüm ardından da gebelik testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı ama yine de ümitlenmek istemiyorum hayırlısı olsun.
kızlar yarın adet günüm gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı acaba hamile miyim?? ama karnım ve dizlerim çok ağrıyo adet olacak gibi hamile olsam ağrımazdı bu kadar diye düşünüyorum..
Bende adet gunumde Test yapmisdim ikinci cizgi silik cikmisdi su an 13 haftalik hamileyim:) gebelik cok Erken donemi oldugu icin ikinci cizgi silik cikiyor
Bende sabah ilk idrarla test yapmıştım adetım 2 gün geçmişti silik çıkmıştı çizgi sonra kanda baktırdım hamile olduğumu öğrendim...Allah isteyen herkeze nasip etsin inş.