İkinci çizgi varmı?

GurbetKusuEsra

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
1.553
1.584
83
33
Kızlar iyi akşamlar acaba ben mi yanlış görüyorum hayalet bi çizgi mi var burda?

Eklentiler

• 9E0802E8-9BF5-4155-8E9C-A1ADA9C8531B.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 166
Akşam üstü 2 saat idrarımı tutuktan sonra yaptım testi.Herhalde psikolojik olarak bana öyle geliyor diye sizlere göstermek istedim

Sağol cnm Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah.Bakalım diğer arkadaşlarda görünce ne diyecek

Var gibi inşallah vardır yarın sabah ilk idrar ile yap inşallah daha belirgin çıkar

Kızlar bi bakın lütfen bugün tekrar test yaptım o çizgi tekrar varmı yokmu sanki inceden bişey var yine.Çok sabırsızlanıyorum belki ama sizce nasıl görünüyor bu test?

Eklentiler

• F9B06BB9-D1B8-4703-8271-477813D6790D.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 122
benimde ilk yaptığım test görünmüyordu bile doğru düzgün, sonra erken gebelik testi yaptım çift çıktı, sonra kan testi 21 bhcg ile başladım, hatta hamile olduktan sonra bile ilk bi kaç gün çok silik çıktı sonra gün geçtikçe kopkoyu oldu , Allah gönlünüze göre versin ,

Kızlar bi bakın lütfen bugün tekrar test yaptım o çizgi tekrar varmı yokmu sanki inceden bişey var yine.Çok sabırsızlanıyorum belki ama sizce nasıl görünüyor bu test?
Çok üzgünüm ama maalesef ikinci çizgi yok adet döneminin geçmesini beklemen daha dogru olur sanırım zaten adet öncesi bu testleri yapmanın bi anlamı yok deniliyor .

Sağolun kızlar ama dün yaptığımda vardı silik bi çizgi bugün daha çok belli olmuştur idrarda diyerek tekrar denedim sonuç böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…