Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün geçtiBen çizgiyi gördüm adetiniz geçti mi acaba?
Adet oldunuz mu?2 gün geçti
3 gün geçtiBen çizgiyi gördüm adetiniz geçti mi acaba?
Adetim 3-4 gün geçti fakat sonra yaptığım testler hep negatif çıktı. Bu test bozuktu herhalde diye düşündümAdet oldunuz mu?
Sonucunuz nedir?
Kan verseniz acaba geç döllenme oldu da kanda var idrara geçmemiş olabilirAdetim 3-4 gün geçti fakat sonra yaptığım testler hep negatif çıktı. Bu test bozuktu herhalde diye düşündüm
Bir hafta önce vermiştim bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum regl olmazsam daha giderim artık deli diyecekler bana☺Kan verseniz acaba geç döllenme oldu da kanda var idrara geçmemiş olabilir
Dogru diyorsun walla olunca anında beliriyor aslında cizgi ufak tefek seylerde umut arıyoruzYine asiri umutcu tayfa gelmis. Adet 3 gun gecince bu kadar silik cikar mi test kizlar? Yapmayin gozunuzu seveyim. Tek bir ihtimalle belki gec dollenmedir ama yumurtlama normal zamandaysa boyle cikmaz
Kimse boş yere yorum yapmaz herkes tecrübesine göre yazıyor ben cok kullandım bu testtenki ona göre yorum yaptım .Yine asiri umutcu tayfa gelmis. Adet 3 gun gecince bu kadar silik cikar mi test kizlar? Yapmayin gozunuzu seveyim. Tek bir ihtimalle belki gec dollenmedir ama yumurtlama normal zamandaysa boyle cikmaz
12 senelik uyeyim, gordugum test fotolarinin sayisini bile hatirlamiyorum. Regl 3 gun gecince bu kadar belli belirsiz cikmaz test. Benim bat’a 5 gun kala anca boyleydi. Buyutecle anca goruluyor. İcini acip foto cektigi icin birlesim yerini cizgi saniyor olabilir misiniz siz?Kimse boş yere yorum yapmaz herkes tecrübesine göre yazıyor ben cok kullandım bu testtenki ona göre yorum yaptım .
Sizin kaç yıldır çocuğunuz olmuyor?12 senelik uyeyim, gordugum test fotolarinin sayisini bile hatirlamiyorum. Regl 3 gun gecince bu kadar belli belirsiz cikmaz test. Benim bat’a 5 gun kala anca boyleydi. Buyutecle anca goruluyor. İcini acip foto cektigi icin birlesim yerini cizgi saniyor olabilir misiniz siz?
Benim cocugum var cok sukurSizin kaç yıldır çocuğunuz olmuyor?
Uğraşmadan hemen oldu herhaldeBenim cocugum var cok sukur
Yoo benim amh’im cok dusukmus sans eseri ogrendim. İlkini biraz keyfe keder tup bebek yaptim, ikinci de dogal oldu ama 8 sene cocuk istememistimUğraşmadan hemen oldu herhalde