- 4 Mart 2022
- 68
- 29
- Konu Sahibi mercimek12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesiniz kan sonucu ertesi gün çıkmaz 3e doğru bakın e nabıza çıkmış olur nerde kan verdinizKızlar normalde bugün adetimin 3. günü olması gerekirdi fakat hala olmayınca test yaptım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı bende gittim kan verdim ama yarın çıkacak sonuç şimdi sizlere soruyorum sizce hamile olabilir miyim?
Sağlık ocağında verdim. Sordum ne zaman çıkar diye yarın öğleden sonra çıkar dediler meraktan ölcem bendeBence hamilesiniz kan sonucu ertesi gün çıkmaz 3e doğru bakın e nabıza çıkmış olur nerde kan verdiniz
Kan verdikden sonra barkod numarasını alırsanız gün içindede öğrenebilirsiniz gece 12 olmadan sağlık ocağı sayfasında çıkıyorSağlık ocağında verdim. Sordum ne zaman çıkar diye yarın öğleden sonra çıkar dediler meraktan ölcem bende
Takip ederim o zaman ama saatler geçmiyor acaba var mı yok mu diye düşünmektenKan verdikden sonra barkod numarasını alırsanız gün içindede öğrenebilirsiniz gece 12 olmadan sağlık ocağı sayfasında çıkıyor
Bence var gibi bana öyle geldi inşallah güzel haberi alırsınızTakip ederim o zaman ama saatler geçmiyor acaba var mı yok mu diye düşünmekten
İnşallah vardır ilk deneyimim olcak varsa kendimden anlayamıyorum daBence var gibi bana öyle geldi inşallah güzel haberi alırsınız
Amin inşallah vardır benim de gönlümden geçen o teşekkür ederimvar gibi çizgi net gözüküyor :) Allahım sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin inşallahHayırlı olsun gebesiniz bence
Bence bebeğin seninle canım
İnşallah öyledirBence bebeğin seninle canım
Kız bugün kan tahlili verdim özellikle dedim ki hamilemiyim diye baktırmak için geldim kanımda herşeye bakıp bir tek hamile miyim diye bakmamışlar şuan sonuçlarıma baktım da ağlamak istiyorum. Anlar mısın istersen birde sen bak paylaşayım daBeklemek zor geliyorsa bi tane daha test alıp yapın bence
Sen ben hamilemiyimKızlar benimle aynı şeyleri yaşayıp buralarda gezinen olursa ben hamileyim inşallah Allah isteyen herkese versin. Belki bende birilerinin sorularına cevap olurum.
Canım sende de var gibi görünüyor şuan benimde ilk silik çıkmıştı. Adetin kaç gün geçti ? Kan ver hemen derimSen ben hamilemiyim
Henüz adet var en son Mart 22 oldum baslangici çatlama iğnesi de yapdirdimCanım sende de var gibi görünüyor şuan benimde ilk silik çıkmıştı. Adetin kaç gün geçti ? Kan ver hemen derim