ikinci çizgi silik çıktı aciillllllll

cnm bendede silik çıktı genelde çok net çıkmıo ben hemen acil kan tahlili yaptırdım dayanamadım ertesi güne bence hamişsin :):)

canımmmm inşallah hamişsindir.

ben iki silik çizgi vakam var. birincisi gerçekten gebelikti. ama ikincisi yanıltıcı silikti. yani sonradan kanda bişey çıkmadı.

silik çizgi bazen yanıltıcı olabiliyor. hatta bi ara arkadaşlar silik çizgi mağdurları diye bi sayfa açmıştı.

kan testi yaptır ama bence biranönce. öğrenmiş olursun canım.

selam arkadaşlar... iki testi üst üste yaptım. ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı. Sizce hamile miyim?
canımsın ben 2 tane testi birer gün arayla yapmıştım silik çizgi çıktı ama hamile değildim
eğer uyguladığın testlerin markası aynı ise farklı bir marka test al ve yap eğer ondada 2. çizgiyi silikde olsa görürsen Allah'ın izniyle gebelik var demektir
umarım anlatabilmişimdir yarın farklı marka bi test al uygula canım eğer çizgi yine çıkarsa silikde olsa hemen kan tahlili yaptır a.s.

ben hamileyken ikinci çizgi silikti birkaç gün sonra tekrar yaptım netletmişti sende de böyle bir durum olabilir...
inşallah hamilesindir...

benimde öyle silik çıkmıştı canım hamileydim gerci düşük yaptım ama.sende inşallah hamişsindir sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.

canımm tebriklerrr hamilesinnnn.iki testin ikiside yanlış sonuç verecek değil yaa :) benimde öleydi silikti.3 test yapmıştım 2 si pozitifti canım.istediğin bir gebelikse allah sağlkla kucağına almanı nasip etsin hayatım....

hamileyimmmmmmmmmmmm kızlar hiç bilmezdim bu cümleyi kullanacağımı artık. Allahıma şükürler olsun. bugün kan testi yaptırdım. 483 çıktı. Herşey için teşekkürler. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Tebrik ederim...Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...Sağlığınızla hayırlısıyla kucağına alır büyütürsün inşallah....

X