ikinci çizgi çok geç çıktı bu ne demek

helin hivda

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
3.074
830
kızlar biliyorsunuzdur geçen ay düşük yaptım bu ayda adet gördüğümü düşündüm ama yine kanama miktarı azdı idrarda test yaptım önce çıkmadı ama aradan bayağı zaman geçince çöpe atmak için baktığımda çok silik ikinci çizgi çıktı yarın pazar doktora da gidemem acaba bekleyen test negatif dahi olsa beklediğinden ikinci çizgi belirir mi benim gibi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim

kızlar biliyorsunuzdur geçen ay düşük yaptım bu ayda adet gördüğümü düşündüm ama yine kanama miktarı azdı idrarda test yaptım önce çıkmadı ama aradan bayağı zaman geçince çöpe atmak için baktığımda çok silik ikinci çizgi çıktı yarın pazar doktora da gidemem acaba bekleyen test negatif dahi olsa beklediğinden ikinci çizgi belirir mi benim gibi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim

Canım testinde yanılma payı tabiki var ama pozitifse zaten biraz geç ve silik çıkar, testin üzerinde ne kadar süre sonra dikkate almaman gerektiği yazar, ama bence
(inşallah) hamilesin gibi geldi, poliklinikte kan testi yaptır bence, hadi hayırlısı inşallah

Çok geç çıkan sonuçları dikkate almyın diyor sanırım testlerin içerisinde.

Ama bana hamişsin gibi geldi:)) Benim yaptığım testler negatifken ertesi gün bile baksam tek çizgi oluyordu.

Adetin farklı gelmiş zaten bence mutlaka bir kan testi yaptır ve pozitifse hemen progestana başlarsın canım düşük olmasın diye.Allah gönlüne göre versin.İnşallah anneler günü hediyen geliyordur :KK66:

CANIM 2. silk çizgi geç çıktıysa hamilesindir:)) bence kan testi yaptır hemen. inşallah hamilesindir canım bu arada kanama miktarı nasıl azdı? normal na kadardı da bu defa ne kadar azaldı? ayyy çok soru sordum yaaaa afedersin

böyle durumlarda bildiğim kadarıyla farklı marka ikinci test yapılır.' saat idrarar çıkmamak kaydıyla.
5 dk içinde çıkan sonuç doprudur diye yazmasına rağmen geç döllenme gibi durumlarda daha sonra ikinic çizgi oluşabiliyor.
Kafanın karışmaması ve acaba diye sorgulamaman için kan testi veya ikinic test Sabah idraraı ile yaptırmanı tavsiye ederim.
Normal küçük dikdörtgenler 20 ve üstü değerleri gösteriyor.Fakat adını bilemediğim bir çubuk ve pembe paketli 5 ve üstünü gösteriyor.( 20 ytl civar olmalı)
En kesin sonuç bu durumda kan testidir.
Umarım hamişsindir ve yaşadığın güzel bir anneler günü hediyesi olur.Hayırlısı olsun.

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler birkaç defa test yaptım silikte olsa geçte olsa ikinci çizgi çıkıyor haftasonu olduğu için ve ben küçük bir belde de yaşadığım için doktora gidemedim salıyı bekliyorum bizim burda kan testinide hergün yapmıyorlar kanamam bir ara çok fazlaydı iki gün yoğun geçti şimdi kalmadı bilmiyorum düşükte yapmış olabilirim ama kendimi hiç hamileliğe kaptırmıyorum yaşadığım şanssızlıklardan dolayı

canım hala önceki gebeliğinin hcg hormonu sıfırlanmamiş olabilir..bi kan testi yaptır.

canım yaa umutlandın yine.çok üzüldüm vardır bunda da bir hayır.inşallah en sağlıklı en hayırlı bebişler senin olur.belki de ikizlerin olacaktır kaderinde bu vardır camım yaaa üzülme.sen normal yolla da gebe kalabiliyorsun tüp bebek hayli hayli olur.tedavine kadar gez toz moral topla bol bol.Allah hepimize yardım eder inşallah....

kızlar saolun yanımda olduğunuz için hayal kırıklarına alıştım sanırım güçlü olmayı bilen insanlarız biz
yeşbu canım ben ocak ayında tüp bebek yaptırdım sonuç negatifti sonraki aylarda gebelikler oluştu kendiliğinden ama kaybettim yani kendimi bende anlamadım doğal yolla imkansız diyorlardı aşılama bile yapmadan direk tüp bebeğe aldılar ama kendiliğinden hamile kaldım umudum yaza kaldı

helin hivda canım inşallah en yakın zamanda anne olursun üzme kendini. bu arada arkadaşlar ben 2 gün önce kan tahlili yaptırdım ama kanı idrar tahlili yapar gibi analiz etmişler ve 2. çizgi silik çıktığı için bana pozitif dediler dün tekrar yaptırdım yine 2. çizgi silik çıktı ama başka yerde yaptırdım sonuç negatif çıktı kan tahlili sonucu 15 dk sonra verilenler yanlış mı oluyor bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardım edin kafam çok karıştı

X