• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci boşanma yeni bir başlangıç...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.209
498
Merhabalar herkese.. Uzun yıllardır bu forumda dert okudum, yorum yazdım, dertlerimi yazdım. Ve beklediğim son geldi. İkinci eşimle evliyim ve bir kızımız var. Öfke kontrolü olmayan bir eş. Yaptıklarından o kadar kırgınim ki bu aksam son nokta oldu.
Zaten düzgün gitmeyen bir evlilik varken bu aksam eşim " yıllardır enerjimiz tutmadi sadece sevgi ve saygıdan ibaret bombos hayatımız" dedi. Ve iyi geceler kuzum diyerek yattı uyudu. O laftan sonra acıyor gibi iyi geceler kuzum nedir ki pes... Bu son nokta oldu yarın boşanma davası açacağım. İkinci kez boşanmayi hiç düşünmezken hayat beni bu noktaya getirdi malesef..

bu boşanma için yeterli bir sebep değil gibi
biraz zaman tanıyın birbirinize ayrı kalın bir müddet
Ben artık bu adamla nefes alamadigimi hissediyorum. Sürekli kavga çıkaran eleştiren bir adam. Ve bu belki de son nokta oldu.

Ben artık bu adamla nefes alamadigimi hissediyorum. Sürekli kavga çıkaran eleştiren bir adam. Ve bu belki de son nokta oldu.
beliki zamana ihtiyacın var
içinde yaşayınca fark edemediğin olaylar yanlışlar vardır
boşanmayı yaşamışsın
kolay bir süreç değil yavrunda var
tabiki senin kararın ama genede zaman diyorum

bu boşanma için yeterli bir sebep değil gibi
biraz zaman tanıyın birbirinize ayrı kalın bir müddet
Kesinlikle katılıyorum

Durduk yere insan insanı hiç mi kırmıyor sanki,
Bundan da boşanılırsa ve boşan diyen olursa pes derim

beliki zamana ihtiyacın var
içinde yaşayınca fark edemediğin olaylar yanlışlar vardır
boşanmayı yaşamışsın
kolay bir süreç değil yavrunda var
tabiki senin kararın ama genede zaman diyorum
Haklısınız. Zaten zor günler geçirdim bir daha bunları yaşamak çok zor. Ama gece yanında uyuyamiyorum bile nefes alamıyorum gidip diğer odada uyuyorum. Sanki daralıyor gibiyim. Bazen is icin şehir dışına gidiyor bir an önce gitse keşke diyorum. Bunların sebebi de birikimler.

Kesinlikle katılıyorum

Durduk yere insan insanı hiç mi kırmıyor sanki,
Bundan da boşanılırsa ve boşan diyen olursa pes derim
Canım tek sebep bu değil bu son nokta belki. Geçtiğimiz haftalarda bir şiddet olayı yaşadım tartışma esnasında bu bir sebep. Elinde telefon sürekli birseylerle mesgul bu da bir sebep. Öfke kontrolü yok vs vs

Canım tek sebep bu değil bu son nokta belki. Geçtiğimiz haftalarda bir şiddet olayı yaşadım tartışma esnasında bu bir sebep. Elinde telefon sürekli birseylerle mesgul bu da bir sebep. Öfke kontrolü yok vs vs
Yani sana dokundu mu? Canını mı acıttı?
Boşanmak çok kolay, zor olan direnmek denemek
Çok üzüldüm,

Şiddet nasıl oldu? Hani biri bana vursa tepkisiz kalmam, karşılık veririm erkek olsam da

Cocugunuzu da alıp ailenizin evine gidip ya da güvendiğiniz bir yakınınızın yanına, sakin sakin kararlar almanızı öneririm.
Hem bu arada gücünüzü de toplamanız daha kolay olur.
Ben de öyle yapacağım. Çocuk olmasa şimdi giderdim de artık sabah gideceğim.

Ben de öyle yapacağım. Çocuk olmasa şimdi giderdim de artık sabah gideceğim.

Hakkınızda hayırlısı olsun, belli ki yaşadıklarınız kolay değil.
Ancak artık bir tane evladınız var, onu da düşünerek fevri davranmamanızı tavsiye ederim.
Zaten hiç hoş olmayan şeyler yaşamışsınız, kaldırması zor şeyler.
Bence bir destek alın öncelikle, kendi sağlığınız için özellikle bunu yapın.
Ondan sonra sağlam kafa ile ne karar verecekseniz verin.

Umarım buradaki arkadaşlara kulak verirsiniz.

Back