Ikinci boş gebelik olabilir mi

İnşallah iyi haberlerinizi alırız bugün benim de kesenin gorunmesi lazkmdi doktor dış veya boş gebelikten suphelendi. Kan degerim iyi çıktı ama haftaya kese cikmazsa kurtaja alacak sanırım sat 23 ekim

İnşallah iyi haberlerinizi alırız bugün benim de kesenin gorunmesi lazkmdi doktor dış veya boş gebelikten suphelendi. Kan degerim iyi çıktı ama haftaya kese cikmazsa kurtaja alacak sanırım sat 23 ekim
Canim bende Bugun pembemsi lekelenmem ile kadin dogum acile gittim doktor karindan bakti keseyi gordu 17 dedi boyutuna icinde minicik gelişmeye calisan bisy gorundugunu soyledi bos gebelikten bi ihtimalde olsa kurtuldum ama lekelenmem oldugi icin düşük tehlikesi fazla dedi progestani 3 cikardi gunde. Beta hcg 35 bin cikti boş olsa bu kadar cogalcagini sanmam dedi bakalim hakkımızda hayirlisi artik guzel haberler alalim

Hadi inşallah canım

Ben de pazartesi gideceğimi söyledim ama ne yazık ki bugün regl sancısı gibi sancı ve bir an da yoğun olmayan ama biraz fazla siyah kan gelmeye başladı 7. Haftamdayım ve doktor vajinal ultrason yaptı kese hâlâ 7mm kalmış ve için de bebek görünme di.. şuan da düşük yapıyorsun dedi kendi kendine atıcak vücudun dedi 1 cm altı keseli gebelikler de kürtaj yapmıyoruz dedi kendi kendine atıyor şuan dedi.. Üzülmüyorum çünkü böyle tarz gebeliklerin oluşması sakatlık riskini anomali riskini çok yükseltiyor iyiki başlamadan bitmiş diyorum.

Aynısını ben yaşıyorum suan

Evet sagliksiz olacak bebeklerde düşük yasaniyormuş canim hakkinda hayirlisi.olsun.. tabikii uzme kendini daha önünde cok vakit var elbet tekrar hamileligi yasarsin allahin izniyle. Dinlenme bak yorma kendini

Ya yukselmiş ama orantısız yukselmiş canim. En az %60 yukselmesi gerekiyor diyolar 2 gun sonra 56 bin falan olmasi gerekiyo o hesaba gore ama bnm 46 bin anca
Başlarda sanırım o oran geçerli sonrasında o oranda artmıyormuş. En yüksek seviye 100000 sanırım sonrasında düşerek belli seviyede kalıyormuş beta değeri o yüzden gebeliğin ilk zamanları betaya bakılıyor sonraları önemsenmiyor. Betaya bence artık takılmayın. Maşallah sağlıklı şekilde ilerliyorsunuz gibi.

Ya yukselmiş ama orantısız yukselmiş canim. En az %60 yukselmesi gerekiyor diyolar 2 gun sonra 56 bin falan olmasi gerekiyo o hesaba gore ama bnm 46 bin anca
Başlarda sanırım o oran geçerli sonrasında o oranda artmıyormuş. En yüksek seviye 100000 sanırım sonrasında düşerek belli seviyede kalıyormuş beta değeri o yüzden gebeliğin ilk zamanları betaya bakılıyor sonraları önemsenmiyor. Betaya bence artık takılmayın. Maşallah sağlıklı şekilde ilerliyorsunuz gibi.

Evet evet doktor ultroson aleti eski oldugu icin zeynep kamil hastanesine gonderdi cok şükur orda bebegide kalp atisinida gördük ama kese cok aşagiya yerleşmiş düşük tehlikesi cok fazla dediler zamanla yukariya cikma ihtimali oluyormuş bakalim artik hayirlisi

İnşallah sağlıkla devam eder

Merhaba tekrar doktora gittiniz mi acaba bebek nasıl

Merhabalar ilk geçirdiğiniz boş gebelikte beta değerleriniz nasıldı acaba hatırlıyor musunuz?

Merhabalar ilk geçirdiğiniz boş gebelikte beta değerleriniz nasıldı acaba hatırlıyor musunuz?
Merhaba. Kusura bakmayin yeni gordum mesajinizi cevap vermek istedim. Tam sayi olarak hatırlamıyorum ama bi muddet yukseldi daha sonradan kanamam başlayınca duşmeye başlamıştı. Sizin durum.nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…