• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ikinci bebegimden korkuyorum...

Melek1234567

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
13
6
16
Selam arkadaslar,

benim 2 yasinda bir cocugum var. Biz cok zor günler atlattik, ölümden döndü cocugum diyebilirim. Suan ikinci cocugu düsünüyoruz. Lakin ben bu fikirden baya ürperiyorum. Ilk cocugum cok anneci, bana ihtiyaci var. Ona haksizlik yapmaktan korkuyorum. Duygusal durumunu zedelemek istemiyorum.Diger yandan ona bir oyun arkadasi gelsin, hayatta tek olmasin bir kardesi olsun istiyorum. Yas farki fazla olmasin ayni ilgi alanlari olsun, birlikte geziler düzenleyelim vs. hayallerim var. Ama cok zor olurmu? Yeni bebegim dogdugunda yas araligi 2,5 yasin biraz üstünde olacak. Cis egitiminede daha baslamadik. Nasil yapsak? Sizlerin bu yas araliginda cocuklariniz varmi? Önerileriniz nelerdir?

Merhaba..
Benim çocuğum tek ve ikinci için ben çok geç kaldım. Sana bir öneride bulunamam bu yüzden. Şunu soyleyebilirim, asla diger çocuğuna haksızlık yapmıs olmazsin ona da yeterli ilgiyi gösterdiğin sürece..
Seni gerçekten çok kararsız ve çaresiz gördüm, konun üste taşınsin diye yazdım daha çok.Böyle bir faydam dokunur belki..
Ne karar verirsen ver hayırlısı olsun.

Bence Tuvalet eğitimini verdikten sonra düşünün.Ayrıca emiyorsa da sütten de kesince düşünün.Benim de 1 tane var ama eğer istersem 2.yi o şekilde yapardım.Hamilelik ufak çocukla zor bilmiyorum sizinki nasıl.Benimki afacan biraz sürekli peşindeyim.Ayrıca bebek doğunca sizde yorulacaksınız.En azından tuvaletini kendisi yapmalı yemeğini yemeli büyük çocuk.

Oglum 28 aylık 2'5 aylık da hamileyim çok şükür benim destek istegim birlikte oynasınlar beraber okula gitsinlerdi çok fazla bekleme derim hiç te korma rabbim kolaylığını verir ama çocuğun zor bi çocuksa beklemen de fayda var o ayrımı kendin daha iyi yapabilirsin ama bu üç yaş aralıgı gayet normal

Back