((( ikinci aşılama sonuçmu negatif )))

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
Öyle ümitliydimki bu sefer tarifi yok...ilk aşılamam da tek yumurta vardı ve ilk olduğu için şansım biraz düşüktü ...öyle demişti doktor.....

bu ikinciydi...adı gibi iki tane yumurtam olmuştu 20mm..

ve doktorum çok iyi bu sefer tutabilir çünkü artık stres yapmazsın dedi...
ve iki büyük yumurtamız var denildi....

çok sevinmiştim çooooook.... 1.5 yıldan sonra hemde ramazan ayında hamile kalmayı düşünmek çok güzeldi........

aşılamam yapıldı ve eve geldi yine 3 saat sonra kanamam oldu doktor bize normal dedi....

tabi sonra 16 günü beklemek gerekiyordu...

ve bugün 13. gün içim kan ağlıyor ...inanamıyorum defalarca wc ye gidip gidip bakıyorum...

eşim çocuk çok istiyor ona bu haberi veremicem.......

rabbim bu ay çocuk verdiği şanslı insanlardan değilim ben....

bilmiyorum sebebini ama rabbim vermiyor...dualarım hep boşa çıkıyor....

benden sonra evlenenler hamile hatta yeni gelin var o daha 2 aylık evet 2 aylık gelin 1 aylık hamile şimdi ...ben ağlamayayımda kim ağlasın
...

Allahtan umit kesilmez arkadasim elbet evlat sahibi olucaksin ama zamani simdi degil demek ki sonucta sana asla olamazsin denmemis herseyin bir vakti var senin o vaktin henuz gelmemis sakin uzulme kendini strese sokup gerilme rahat ol gunu geldiginde guzel mujdeni okuyacagimiza eminim herkeze veren Rabbim bir kuzuyu senin su guzel kalbinden mi esirger umudunu yitirme guclu ol unutma her kadin farklidir kimisi kolay hamile kalabilir kimsi o kadar sansli olmaya bilir ama sende ruhen bedenine yardimci ol sevgilerimle

ah canm ya biraz sakin ol nolur biliyorum zor çünkü bende kavuşamadım daha bebeğime üzme kendini bukadar canm benm 9 yıl oldu dile kolay bende beraber evlenenlerin 2. çocuğu oldu ama inan elimizden bişey gelmiyor 1. aşılamamı yaptırdım nisanda 2.sini yaptırmaya inan gücüm yok :gitme:bekliyorum öyle ama napalım varmı elden gelen bişey dua etmekten başka canm toparla kendini biraz olmazsa tüp bebek yaptırırsın
careler bitmediya canm ALLAH bizimde sesimizi duyacak elbet buda bizim sınavımız şu mubarek günlerde yabbim duysun sesimizi bir sürü insan var evlat hasretiyle yanan carezi olmayan rahatsızlıklar var şükür halimize:Saruboceq:

çok sağolun kızlar inanın artık ağlamaya dahi dermanım yok o kadar yoruldum artık..

zaten doktor tüp bebek dedi....

ama bakalım o tutucakmı...

canm ALLAH izin verdimi neden olmasın öyle düşünme sen içini ferah tut canm sen ne kadar ağlasan sızlasan kendini yerden yere vursanda olmuyoo ben bunu anladım canm yapacak bişey yok yok yokkk nALLAH tez zamanda bizede nasip etsin inş canm bütün olmayanlarya dua etmekten başka çare yok canmm benm:teselli:biz anne olacaz inş bizde sevecez yavrularımızı inşş ben buna inanıyorum sende inan tamam mı a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…