Öyle ümitliydimki bu sefer tarifi yok...ilk aşılamam da tek yumurta vardı ve ilk olduğu için şansım biraz düşüktü ...öyle demişti doktor.....
bu ikinciydi...adı gibi iki tane yumurtam olmuştu 20mm..
ve doktorum çok iyi bu sefer tutabilir çünkü artık stres yapmazsın dedi...
ve iki büyük yumurtamız var denildi....
çok sevinmiştim çooooook.... 1.5 yıldan sonra hemde ramazan ayında hamile kalmayı düşünmek çok güzeldi........
aşılamam yapıldı ve eve geldi yine 3 saat sonra kanamam oldu doktor bize normal dedi....
tabi sonra 16 günü beklemek gerekiyordu...
ve bugün 13. gün içim kan ağlıyor ...inanamıyorum defalarca wc ye gidip gidip bakıyorum...
eşim çocuk çok istiyor ona bu haberi veremicem.......
rabbim bu ay çocuk verdiği şanslı insanlardan değilim ben....
bilmiyorum sebebini ama rabbim vermiyor...dualarım hep boşa çıkıyor....
benden sonra evlenenler hamile hatta yeni gelin var o daha 2 aylık evet 2 aylık gelin 1 aylık hamile şimdi ...ben ağlamayayımda kim ağlasın...
bu ikinciydi...adı gibi iki tane yumurtam olmuştu 20mm..
ve doktorum çok iyi bu sefer tutabilir çünkü artık stres yapmazsın dedi...
ve iki büyük yumurtamız var denildi....
çok sevinmiştim çooooook.... 1.5 yıldan sonra hemde ramazan ayında hamile kalmayı düşünmek çok güzeldi........
aşılamam yapıldı ve eve geldi yine 3 saat sonra kanamam oldu doktor bize normal dedi....
tabi sonra 16 günü beklemek gerekiyordu...
ve bugün 13. gün içim kan ağlıyor ...inanamıyorum defalarca wc ye gidip gidip bakıyorum...
eşim çocuk çok istiyor ona bu haberi veremicem.......
rabbim bu ay çocuk verdiği şanslı insanlardan değilim ben....
bilmiyorum sebebini ama rabbim vermiyor...dualarım hep boşa çıkıyor....
benden sonra evlenenler hamile hatta yeni gelin var o daha 2 aylık evet 2 aylık gelin 1 aylık hamile şimdi ...ben ağlamayayımda kim ağlasın...