Ben de öyle düşünüyordum ama zamanla düzelecek olsa doktor ücretsiz ikinci ameliyatı yapayım demezdi sanırım.5 ay çok erken bir süre bence en az 1 sene olana kadar beklemesiniz çünkü ameliyat tam oturuyor.
Sütyen yokken normal duruyor. Sütyen takınca ortası hafif kalkıyor. Bitişiklikten ziyade çatal oluşmaması, ortasının göğüs kafesine yapışık olmaması sıkıntı. Peki ikinci ameliyatında iyileşme sürecin ve ödemlerin ilki gibi miydi? Foto çekince ben de atarım özelden, benzer durumda biriyle kıyaslamayı çok isterim tabi :)Merhaba bende iki ameliyat oldum benzer sebeplerden. Benim tam tersi ilkinde memeler baya ayrık ve küçük oldu. Ikincide özellikle ceplerin ortaya yaklaşmasını doktordan istedim ve protezleri büyüttüm. Şu anda benim de ortası baya bitişik ama symmastia aklıma gelmemişti açıkcası. Ozelden resim atabilirim istersen, benzer süreçte miyiz şuan anlarız. Benim ikincisi 4 ay olacak, daha hala sertler tabi tam oturmadı seninde daha oturmamış olabilir.
Sanki ortaya üç beş dikişle halledeceği basit bir ameliyat gibi konuştu. Bayramdan sonrası için randevu alacağım. Şu bir ay düşüneyim bakalım.Düzeltme ameliyatı yapacaksa sorun yok ama anladığım kadarıyla komple yapması gereken düzenlemeler var ya bekle yada hiç olma.
Ikinci ameliyatta iyileşme sürecim çok daha iyiydi. Ilkinde kaslar kesilip cepler açıldığı için ilki çok fena oluyor tabi ama ikinci daha rahattı. Ama nede olsa narkoz alıyosun, tekrar memealtı dikişler açılıp dikiliyor vs çok da kolay değil tabi, yinede ilkine göre iyi demek isterim. Odem yine oluyor malesef aynen ilkiyle aynı sertlik ve ödem konusu.Sütyen yokken normal duruyor. Sütyen takınca ortası hafif kalkıyor. Bitişiklikten ziyade çatal oluşmaması, ortasının göğüs kafesine yapışık olmaması sıkıntı. Peki ikinci ameliyatında iyileşme sürecin ve ödemlerin ilki gibi miydi? Foto çekince ben de atarım özelden, benzer durumda biriyle kıyaslamayı çok isterim tabi :)
Yeni yumuşamaya başlamışken aynı süreç yorucu olacak ama o kadar masraf ve sıkıntıya boşuna katlanmış olmamak için ikinci ameliyatı olacağım muhtemelen.Ikinci ameliyatta iyileşme sürecim çok daha iyiydi. Ilkinde kaslar kesilip cepler açıldığı için ilki çok fena oluyor tabi ama ikinci daha rahattı. Ama nede olsa narkoz alıyosun, tekrar memealtı dikişler açılıp dikiliyor vs çok da kolay değil tabi, yinede ilkine göre iyi demek isterim. Odem yine oluyor malesef aynen ilkiyle aynı sertlik ve ödem konusu.
Rica ederim. Ozelden Mesaj atılamıyor galiba size ayarlarınız mı kapalı ?Yeni yumuşamaya başlamışken aynı süreç yorucu olacak ama o kadar masraf ve sıkıntıya boşuna katlanmış olmamak için ikinci ameliyatı olacağım muhtemelen.
Teşekkür ederim cevaplarınız için
İlk üye olduğumda sapık bir erkek üyeye denk gelip kapatmıştım. Açıyorum şimdi. ☺Rica ederim. Ozelden Mesaj atılamıyor galiba size ayarlarınız mı kapalı ?
3-5 Dikişle diyorsa bence yoktur bir bildiği. Derinde bir gerginlik oluşmuş anladığım kadarıyla. Bende benzer bir durum yaşadım silikonlar ağır geldi sütyenle toparlıyordum ama sütyeni çıkarınca çok garip bir görüntü oluşuyordu kısacası doktor felaketi. Kolay gelsin bu tarz ameliyatlar uğraştırmasada çok can sıkıyorSanki ortaya üç beş dikişle halledeceği basit bir ameliyat gibi konuştu. Bayramdan sonrası için randevu alacağım. Şu bir ay düşüneyim bakalım.
Gerginlikten ziyade cepler büyük ve çok içe doğru açılmış bence, sütyen takınca içe doğru kayıp orta hattı yükseltiyor sanki. Ameliyatta da cepleri küçültecek muhtemelen. İç taraflarına dikiş atarak. Benim çıkardığım sonuç bu. Pek konuşkan değil kendisi, söylediği bir iki cümleden durumu anlamaya çalışıyorum3-5 Dikişle diyorsa bence yoktur bir bildiği. Derinde bir gerginlik oluşmuş anladığım kadarıyla. Bende benzer bir durum yaşadım silikonlar ağır geldi sütyenle toparlıyordum ama sütyeni çıkarınca çok garip bir görüntü oluşuyordu kısacası doktor felaketi. Kolay gelsin bu tarz ameliyatlar uğraştırmasada çok can sıkıyor
Şuan iyiyim bir sıkıntım yok herkey yerli yerinde düzene oturdu. Ameliyat olduğum dönemde 1 yıllık evliydim 6 ay psikolojik sıkıntısını çektim. Eşim hiç bir şekilde kötü bişey söyleyip kötü gözle bakmadı ama insanın içi içini kemiriyor.Gerginlikten ziyade cepler büyük ve çok içe doğru açılmış bence, sütyen takınca içe doğru kayıp orta hattı yükseltiyor sanki. Ameliyatta da cepleri küçültecek muhtemelen. İç taraflarına dikiş atarak. Benim çıkardığım sonuç bu. Pek konuşkan değil kendisi, söylediği bir iki cümleden durumu anlamaya çalışıyorumŞimdi nasıl memnun musunuz? İkinci ameliyat olmuş muydunuz?
Merhaba ben de göğüs dikleştirme ameliyatı sonrası sonucundan memnun kalmadım ikinci ameliyatI olmayı düşünüyorum.İki göğsümün arası aynı sizinki gibi fazla açık. ameliyat olalı 3 yıl oldu. Göğüslerim eski haline döndü yani sarktı. Siz ilk hangi doktora ameliyat oldunuz, ikinci hangi doktora oldunuz? ameliyat süreciniz nasıl geçti bana biraz bilgi verebilir misiniz. Olumlu dönüşünüz olursa ben de ikinci ameliyat olmayı DüşüneceğimMerhaba bende iki ameliyat oldum benzer sebeplerden. Benim tam tersi ilkinde memeler baya ayrık ve küçük oldu. Ikincide özellikle ceplerin ortaya yaklaşmasını doktordan istedim ve protezleri büyüttüm. Şu anda benim de ortası baya bitişik ama symmastia aklıma gelmemişti açıkcası. Ozelden resim atabilirim istersen, benzer süreçte miyiz şuan anlarız. Benim ikincisi 4 ay olacak, daha hala sertler tabi tam oturmadı seninde daha oturmamış olabilir.
Merhaba bende ameliyat oldum yaklaşık 4 ay oldu ama bana ortası çok açıldı gibi geldi normal mi bilemedim ve sol göğüste ağrım oluyor bazen resimlerinize bakabilmem mümkün müMerhaba ben ikisini de aynı doktora oldum. Zaten iki ameliyat arası 4 ay varMemnun kalmayınca kontrolde sıkıntılarımı anlattım, doktorum da sadece yeni protezleri ve az bi hastane ücreti aldı o kadar. Ikinci ameliyat ilke göre çok daha rahattı. Ilkinde kaslar kesilip cepler açılmıştı zaten, onun ağrısı fenaydı. Ikincide aynı kesi yerinden girip protezler değişti , cep ortaya yanaştırıldı sadece, toparlanmam daha hızlı oldu.