• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ikimizede yazıklar olsun en çokta sana.

Bi bucuk senedir birlikteydik. Herşey çok güzeldi yada ben hiç birşeyi göremedim yada görmemezlikten geldim. bana hep iç çeke çeke çok sevdigini sôylerdi bi bakışi vardi ona bakarken kndimi unuturdum sarilirken içim titrerdi . ama onun gozu hep başkalarindaydi ben görmüyorum saniyodu ama görüyodum sürekli baskalarina bakiyodu söyledigimdede senin kuruntularin derdi kaç defa tartistim bu yuzden kac kere ayrildim ama hep inkar etti . tabi bende çok seviyorum ya ayri kalinca çok özluyodum oda kendini affettirmeye çalisinca yelkenleri suya indiriyodum saf gibi. Ben başimi kaldirsam suç olurdu hic bi erkele arkadas olarak bile konusmazdim selam.bile vermezdim sirf o kizmasin diye ama hani derler ya bi insan kendisi nasilsa karsisindakini de öyle gorur onunkide o hesapti .Gecen ay calistigimiz yere bi kiz geldi kiza baktigini fark ettim önce dedim belki o niyetle bakmiyodur bişe demedim sonra bakmaya surekli devam edince kavga cikarttim ayrildim is yerinde kimse bizim birlikte oldugumuzu bipmiyodu zaten akrabalarim oldugu icin duyulsun istememistim laf olur diye o kizda bilmiyodu tabi ciktigimizi . sonra kizin yanina gittim sobnet etmeye başladim kizin agzini aramak icin benimkinin hakkinda biseyler soyledim hani eger birliktelerse kizin siniri bozulur dedim bu soylediklerime . supheleniyodum zaten benimki son zamanlarda ayrilsakta umursamicakmis gibi davraniyodu . mger benimkisi benle birlikteyken kiza teklif etmis kiz benim soylediklerimi gidip ona soylemis hesap sormus benimkisi geldi bana demedini birakmadi ne ors..pulugum kaldi nede kş.rlgim sen niye gidip beni o kiza kotuluyosun sen gorursun falan diye tehdit etti inkarda etmedi zaten beni aldattigini. Tamam gözu disardaydi ama bu kadarini da beklemzdim gozumun onunde o kiza bakip guluyodu konusuyo yanina gidiyodu surekli dayanamadim en sonunda isten çiktim . bana çok fazla askinti olan bi cocuk vardi benimki ona çok sinir oluyodu hani ona inat olsun diye degil yemin ederim mecburiyetten o cocugun calistigi is yerine gittim zaten cocukla muhattap bile olmuyorum . o iş yerine gittigimi ogrenince bana sitem eder bi sekilde'iyi kal orda dedi . bana hep derdi ki herkes kendine yakisani yapar demekki ona yakisan buymus ben işten ciktiysam varligimla kimseyi rahatsiz etmek istemem ayrica hep agliyodum onu o kizla gordukce şimdi aglamiyorum en azindan artik ama hala toparlayamiyorum kendimi biseyler soyleyin lutfen kimseyle konusamaz oldum iki haftada 6 kilo verdim zaten zayiftim iyice zayifladim:-( ben hayatimda ilk defa birine boyle aşik olmustum nasil unutucam ben şimdi dua ediyorum ki pisman olup geri gelmek istesim hani asla affetmem ama o zaman belki içim bi nebzede olsa sogur asla intikam gibi bi derdm yk allahindan bulsun insalllah.yaziklar olsun ona bana bunlari yasattigi icin düşmanlik etti resmen o kiz icin bana. Ama bana da yaziklar olsunki onun gozun disarda oldugunu bile bile devam ettim banada yaziklar olsun ona bu firsati verdigim icin.

canım aşık falan değilsin sadece öfkeli ve aldatıldığın için çok sinirlisin bunları kendine yediremiyoaun okadar.. aşığım falan deyipte beynini öyle yönlendirme
düşünki sana bi kız arkadaşın kazık attı onu çok aeviyorum en yakın arkadaşımdı diyemezsin.
bazen silmek zorundasındır bırakk ya kendi hayatına bakk boşver ohhhh misss iyi olmuş zaten sonu gelicekti baksana pamuk ipliğine bağlıymışsınız son zamanlarda beterin beteri var boşver zararın neresinden dönsen kardır..
böyle bi insanıda sevmen imkansız dik sur güçlü ol ve sakın ama sakınn o çocuğa bidaha dönme her gece yatmadan önce mutlaka tekrar ett bitti dönmiycem nefret ediyorum diye aklın bunu algılıycak..
çünkü şu an nefretle karışık sadece sevdiğini sanıyosun hayır sana o... demiş ya kendi noluyomuş acaba bu durumda boşver hayatımm passs geç edebini bile bilmeyenle işin ne...

Eee iyide adamin gozunun disarda oldugunun zaten farkindaymissin bile bile lades denirmi.. Basicaktn k*cina tekmeyi en bastan ne diye devam ettinki.. Nasil bi serefsizlik bu seninle birlikteyken baskalarinada goz koyabiliyor nasil bir salaklik bu seni aldattigini bile bile o kiz o serefsize evet diyor tuhaf.. Bide uste cikmaya calisiyor sana hakaret ediyor sinirlerm bozldu gece gece iyi kufur ettim he :KK34:

Ona yazdim.bunlari ve kabul ediyorum salaklik ettim.

Sen gittin ya çok agladim ben ama sana degil kendime ağladim verdiğim bunca emege agladim senin için göze aldiklarima kendimi sonu olmayan birşey için elalemin diline düsurduğume agladim . ben saf birisi değilim senin anlamadiğimi sandiğin rahatlikla yaptiğin herşeyi anliyodum ama çok sevdim seni hiç bi zâman tamamen bitiremedim bu iliskiyi yapmayi çok istedim inanki ama yapamadim sana gelme dedim geldin bitsin artik dedim birakmadin ama hep canimi yaktin . hani ben delinin tekiydim ya akillandim artik ne o deliliklerim kaldi nede gülüşum . geçen gün fark ettimde kahkaha atmayi bile unutuşum . sen hep üzdün beni bu son zamanlarda hiç mutlu olamadim . zaten bu senin umrunda bile degildi en çokta buydu beni mutsuz eden . artık aglamak istesemde ağlayamiyorum ne gülebiliyorum nede ağlayabiliyorum öyle bi haldeyim ki yaşayan ölü gibiyim . şimdi ona da söylüyo musun bana soyledigin güzel sözleri belkide daha fazlasini söyluyosundur şimdi git ne yaparsan yap ben görmicem nede olsa . . Artik duygularimla değil mantiğimla hareket ediyorum izin vermiyorum duygularimin mantigimin onune gecmesine. Bilmiyorum nasil olucak ama bundan sonra yalnizim artik ama mecburiyetten degil bu yanlizliğim ben öyle istiyorum . sen hayatimda tanidiğim en kötü insansin. Nasil utanmadan gözumun onunde onunla yakinlaşabiliyodun hiç mi hakkim yok sende iki sene boyunca hiç mi bi iz birakamadim ben sende gerćekten geceleri rahat uyuyabiliyomusun. İçin rahat mi gerçekten ama rahattir senin için hatta ben böyle acı çektikce sen dahada mutlu olursun kendini bi b.k sanarak. Ama senden b.k bile olmaz kendime o kadar kıziyorum ki yaptiklarini görmemezlikten geldim diye . ben öyle yapmasaydim sen o cesareti bulamazdin kendinde sana beddua etmiyorum merak etme bi gün bana gelmek isticeksin ama seni istemiyorum artik gelme bidaha ben artik aglamak istemiyorum gelsende bütun kapilar kapali artik sana sen kendine layik birini buldun. O kizin gözu hep erkeklerde sem görmuyosun ama sürekli erkeklere bakip gülucuk atiyo tam senin gibi birisi o kiz layiğini buldun sana beddua etmeme bile gerek yok artik .

Ne diye muhatap oluyorsun hala sen bunu yaptikca o senin kahroldugunu goruyor ve amacina ulastigini dusunuyor.. O bir karaktersiz ve sen ona hala mesaj atiyorsun.. Yapma gururunu ayaklar altina alma...

Tamam duygularini yazmissin haklisin icin hala sogumus degil ama gonderme muhatap olma birak allahindan bulsun cehennemin dibine gitsin :KK62:

Soğuyo içim yavaş yavaş aklima pek gelmiyo artik onceden her saniye ihanetini dusunurdum şimdi o kadar da dusunmuyorum zamanla unutuyorum aa içimde bi burukluk var o hiç geçmicek bunu da biliyorum

Soğuyo içim yavaş yavaş aklima pek gelmiyo artik onceden her saniye ihanetini dusunurdum şimdi o kadar da dusunmuyorum zamanla unutuyorum aa içimde bi burukluk var o hiç geçmicek bunu da biliyorum
kızzz zilli mesajmı yolladın :)))
bende dayanamıyorum kavgadan sonra illa mesaj döşerim ama cvp gelmezse daha çok sinir olucaksın o belli..
ya bacım bak dua et ramazan ayındayız haklıysan hak yerini bulur Allahın terazisi asla şaşmaz... bırak uğraşma zaman gösterir herşeyi :))
ya millet kocasından boşanıyo senin kadar sarmıyo yapmaa bacımm bide yılışık taraf olma zaten hakaızlığa uğrayan sensin.,

mesajı şimdi okufum yalnız msj çok komik yaa bana eski sevgilimden böyle bi msj gelse walla gülerdim :)) ayy Allahın safı derdim.. zaten bunu sakın atma felaket olmuş ... atçaksan az cümle içi dolu olsun cicim bunu okumaz bile siler geçer..

gerçekten artık adam gibi sini bulmak neredeyse imkansız adamı değil madamı buluyor bizi ne yazık ki bence allaha şükretmelisin ki sana evlilik göstermeden bunları göstermiş eğer görmezden gelip ilişkiyi taa evliliğe götürseydin senin için daha zor olacaktı her şey inan buna bu yüzden önüne bak hayat devam ediyor elbet prense dönüştürebileceğin bir kurbağa çıkacaktır karşına

Back
X